Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024, 10:35:33 μμ
Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 13:41

Τίμησε το ν. Κιλκίς η μαθήτρια Ιωάννα Δημητριάδου

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στους χώρους του Κολεγίου Δελασάλ ,  διεξήχθη η Γ΄ φάση (και τελική) του 4ου Διαγωνισμού Ορθογραφίας   «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» για μαθητές/μαθήτριες της Ε΄ και Στ΄  Τάξης, όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που προκήρυξε το Δημοτικό Σχολείο  Δελασάλ.

Οι μαθητές, που συμμετείχαν, διαγωνίστηκαν προφορικά στην  ορθογραφία, τον συλλαβισμό και την αναγνώριση της γραμματικής  λειτουργίας λέξεων, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα  λέξεων των διοργανωτών ( βασισμένη στην ύλη των αντίστοιχων τάξεων ).  Για την ιστορία οι προηγούμενες δύο φάσεις της διαδικασίας είχαν λάβει  χώρα στα σχολεία των συμμετεχόντων.
Η μαθήτρια της Στ΄ Τάξης  Δημητριάδου Ιωάννα του 2/θέσιου  Δημοτικού Σχολείου Δροσάτου διακρίθηκε καταλαμβάνοντας  την 3η θέση.  
Μας έκανε όλους περήφανους ( την οικογένειά της , δασκάλους,  συμμαθητές/συμμαθήτριες,  τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ).
Οι δάσκαλοι κι οι συμμαθητές/ συμμαθήτριες της την συγχαίρουν  γι’ αυτήν την επιτυχία και της εύχονται κι άλλες διακρίσεις.