Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022, 7:13:38 μμ
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 11:50

Αγρίνιο: «Είμαι αθώος» λέει ο πρώην σύντροφος της 44χρονης

Έσπασε τη σιωπή του ο γιατρός πρώην σύντροφος της 44χρονης που βρέθηκε νεκρή πριν λίγες μέρες στην λίμνη Τριχωνίδα. Αν και η οικογένεια έκανε από την αρχή λόγο για δολοφονία τα πρώτα στοιχεία του ιατροδικαστή μιλούσαν για αυτοχειρία.


«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός» ήταν η πρώτη δημόσια δήλωση του γιατρού που είχε σχέση με την 44χρονη Ειρήνη Λαγουρού. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR δήλωσε ότι: «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή».

Σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού στο κινητό του ήρθε γραπτό μήνυμα από την 44χρονη που έλεγε: «Αγάπη μου θα τα πούμε στην άλλη ζωή» και από εκείνη τη στιγμή ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος. Ο ίδιος την αναζήτησε στο σπίτι της αλλά όταν είδε απ’ έξω το αυτοκίνητό της αποχώρησε.

Άνοιξε το viber;


Κομβικό σημείο είναι για τις αρχές το κινητό τηλέφωνο της 44χρονης το οποίο αγνοείται. Παρόλο που η οικογένεια έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από αυτό θα φανούν μόνο οι αριθμοί με τους οποίους είχε επικοινωνία η άτυχη γυναίκα και όχι τα γραπτά μηνύματα που έστειλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί το viber στη συσκευή της 44χρονης γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερα τα πράγματα.

Συνάντηση με δύο άνδρες


Αίσθηση έχει προκαλέσει η μαρτυρία ενός άνδρας που εργάζεται στην περιοχή που βρέθηκε το αυτοκίνητο της 44χρονης, ο οποίος αναφέρει ότι η Ειρήνη Λαγουρού βρισκόταν με δύο άνδρες στο αυτοκίνητο. Όπως αναφέρει ο μάρτυρας η 44χρονη κατέβηκε πρώτη από το αυτοκίνητο και φαίνεται ότι προσπαθούσε να μιλήσει σε φίλο του μάρτυρα που συνάντησε στην παραλία. Το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του για 20 μέτρα και στη συνέχεια κατέβηκαν από αυτό και οι δύο άνδρες.

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας λίγα λεπτά αργότερα ο ένας από τους δύο άνδρες διέταξε την 44χρονη βρίζοντάς τη να επιστρέψει στο αυτοκίνητο και όλοι μαζί αποχώρησαν.


Πηγή: Το Βήμα