Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, 3:22:07 πμ
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 18:00

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ο Στ. Αγγελούδης υποδέχθηκε την εθνική γυναικών beach handball – «Μεταφέρουμε την παραλία στην Αριστοτέλους»

Τη εθνική γυναικών beach handball υποδέχθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης, λίγο πριν αρχίσουν οι εκδηλώσεις με αθλήματα στο κέντρο της πόλης, με την Πλατεία Αριστοτέλους να μετατρέπεται σε… παραλία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέλιου Αγγελούδη:

Η σχέση που έχω με το άθλημα του Handball είναι γνωστή και κρατάει πολλά χρόνια. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι με μεγάλη μου χαρά υποδέχθηκα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2018 και 4η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2022 Εθνική Γυναικών Beach Handball, μαζί με τον Πρόεδρο της Hellenic Handball Federation – ΟΧΕ Κώστα Γκαντή.

Θέλω να σταθώ στην ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη και τη Μάγδα Κεπεσίδου με τις οποίες έχουμε μοιραστεί μεγάλες επιτυχίες και πλέον ετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας. Είμαστε χαρούμενοι γιατί ανακοινώνουμε ένα ακόμη αθλητικό γεγονός στην πόλη και συγκεκριμένα τη διοργάνωση του 11ου Κυπέλλου Ελλάδος Beach Handball στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες κάνει το αυτονόητο, να παραχωρεί εμβληματικές πλατείες για μεγάλα event που θα φέρουν τον κόσμο κοντά στα αθλήματα. Μεταφέρουμε ουσιαστικά την παραλία στο κέντρο της πόλης με πολλές διοργανώσεις αθλημάτων στην άμμο που θα φιλοξενηθούν στην ομορφότερη πλατεία της χώρας.

Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να απολαύσουν και το Beach Handball, ένα ιδιαίτερα θεαματικό άθλημα που μας έχει χαρίσει ως χώρα μεγάλες διακρίσεις και είμαι υπερήφανος γιατί κάποιες από αυτές τις έζησα και στη διαδρομή μου ως Πρόεδρος της ΟΧE.

Δείτε επίσης:

Πηγή: Politic.gr