Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 12:19:11 μμ
etpa
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 09:00

Επίθεση με βιτριόλι: Στον ανακριτή η 35χρονη – Αποκαλύψεις από ιδιόχειρα σημειώματα

Συντάκτης:

Η κατηγορούμενη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή στις 10:00 το πρωί, όπου θα κληθεί να απαντήσει εάν αποδέχεται όσα αναφέρονται στη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για απείθεια.

Όλες αυτές τις μέρες η 35χρονη αρνείται τα πάντα ακόμα και να φάει.

Τι θα κληθεί να απαντήσει

Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήση πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι, γιατί είχε στην τσάντα της περούκα και τηλεκάρτα, ποια ήταν η σχέση της με την Ιωάννα και ποια η σχέση της με τον άνδρα που ισχυρίζεται πως ήταν σύντροφός της.

Επίσης, εάν παρακολουθούσε το θύμα από τον Ιανουάριο και γιατί είχε ψεύτικο προφίλ στο Facebook.

Νέα στοιχεία στο φως έφεραν, επίσης, ιδιόχειρα σημειώματα τα οποία βρήκε η αστυνομία στο διαμέρισμά της περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Η 35χρονη κατηγορούμενη γράφει, επίσης μεταξύ άλλων, στο σημείωμά της: «Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον ... (αναφέρει το όνομα του 40χρονου φίλου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη και μια ξανθιά φίλη μου». Σε άλλο σημείο του σημειώματος, με την ίδια ημερομηνία, γράφει η 35χρονη:«Είμαι αστράκι και εγωίστρια ή θα αγχωθώ για το μέλλον. Με έχει αγχώσει μια γυναίκα υποσυνείδητα. Βρισκόμαστε και απομακρυνόμαστε».

Στη συνέχεια, με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2019, η φερόμενη ως δράστιδα  σημειώνει: «Εγώ σκέφτομαι τι σκέφτεται και κάνει την τρίχα ... τριχιά  Θα μάθω, ότι υπάρχει άλλη για αυτόν ή θα μάθω για κάτι ευχάριστο; Θα τσακωθώ με ανοιχτόχρωμη. Κάποια γυναίκα από το παρελθόν θα του ζητήσει...».
 

Πηγή: skai.gr