Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 2:38:26 μμ
etpa
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 13:50

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας παίρνει τη χώρα στο λαιμό του

Συντάκτης:
«Αν δεν κλείσει τη συμφωνία αμέσως, ο πρωθυπουργός να κάνει εκλογές, αλλιώς θα πάρει όλη τη χώρα στο λαιμό του. [...] Αν δεν υπογραφεί η συμφωνία, η Ελλάδα θα καταστραφεί» τόνισε στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την εμπλοκή στη διαπραγμάτευση που καταγράφηκε αργά το βράδυ στις Βρυξέλλες.


«Αν υπογράφει η συμφωνία, η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί, αλλά αν υπογραφεί με Τσίπρα θα παραμείνει στην παρακμή που ζούμε» πρόσθεσε.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως «αν χαθεί η 7η Απριλίου θα υπάρξει τεραστία κίνηση πανικού από το ελληνικό οικονομικό σύστημα».

Σημείωσε πως αν δεν υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο, μεσολαβεί το Πάσχα Ορθοδόξων και Καθολικών, πάμε για Μάιο και μετά πλησιάζουμε επικίνδυνα Ιούλιο για τη χρεοκοπία (σ.σ τοκοχρεολύσια ΕΚΤ).

«Ο Γιώργος Χουλιαράκης είχε προειδοποιήσει ότι "πρέπει να κλείσουμε τώρα το Φεβρουάριο μια κακή συμφωνία παρά μια χειρότερη αύριο". Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας» σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δώσαμε πολύ χρόνο στον Τσίπρα και κορόιδεψε όλους τους Έλληνες πολίτες […] Η εορτή του Τσίπρα είναι η 1η Απριλίου... Είναι η πραγματική του γιορτή και θα είναι στους αιώνες των αιώνων» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: Το Βήμα