Ο πρύτανης του Ιδρύματος ωστόσο βρισκόταν σε ταξίδι στο εξωτερικό. Αντ' αυτού δέχτηκε να τους δει ο αντιπρύτανης του Ιδρύματος κ. Αντ. Καλοκαιρινός, ο οποίος και τους άνοιξε την πόρτα του γραφείου του κ. Φορτσάκη για να τους ακούσει.
Οι φοιτητές αφού, σύμφωνα με τον κ. Καλοκαιρινό, του έθεσαν σε έντονο και υβριστικό ύφος τις διαφωνίες τους με τα θέματα φύλαξης του Πανεπιστημίου και την παρουσία αστυνομικών αρχών στην περιοχή, τελικά πήραν δυο σάκκους με απορρίμματα και τα άδειασαν στο γραφείο του πρύτανη.
«Ήταν πραγματικά μια απαράδεκτη πράξη και συμπεριφορά, τριτοκοσμική θα έλεγα» δήλωσε ο κ. Καλοκαιρινός μιλώντας στο «Βήμα». «Δέχτηκε να τους ακούσει, αν και αυτό δεν ήταν διάλογος αλλά μονόλογος καθώς δεν μπορούσες καν να εκφράσεις άποψη μιλώντας μαζί τους».
Πηγή: Το Βήμα



