Το σκηνικό είναι πλέον γνωστό και καθημερινό. Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Θεσσσαλονίκης «βουλιάζουν» από αυτοκίνητα που κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες για πολλά χιλιόμετρα και απελπισμένοι οδηγοί αναρωτιούνται τι ώρα θα φτάσουν στον προορισμό τους.
Ελλάδα
Στο «κόκκινο» κάθε πρωί η Βασιλίσσης Όλγας και η Τροχαία απούσα
Συντάκτης: Eidisis.grΘεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι σε 35χρονο έξω από μαγαζί
Συντάκτης: Eidisis.grΒίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη φονική επίθεση με τσεκούρι τα ξημερώματα της Κυριακής, σε βάρος οπαδών του ΠΑΟΚ σε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το πρωί της Κυριακής, λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα μια ομάδα τουλάχιστον επτά ατόμων, όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το NEWS 24/7, επιτέθηκε σε ένα νυχτερινό μπαρ κοντά στο Λευκό Πύργο, με στόχο οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Οργή αστυνομικών για τα οπαδικά επεισόδια: «Τα λέγαμε τα λέμε αλλά πέρα βρέχει»
Συντάκτης: Eidisis.grΤα δύο συνεχόμενα οπαδικά επεισόδια έχουν φέρει την οργή των αστυνομικών με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, με ανάρτηση του, να τονίζει ότι παρά τις προειδοποιήσεις των αστυνομικών, πέρα βρέχει.
Οπαδικά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Ξεπέρασαν τους 10 οι συλληφθέντες – Με τσεκούρια και τέιζερ χτυπούσαν τον 35χρονο
Συντάκτης: Eidisis.grΧθες από το απόγευμα, στην περιοχή της αερογέφυρας στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων οπαδών της Θεσσαλονίκης.
Τα αποτελέσματα αυτού του επεισοδίου περιλαμβάνουν 13 συλλήψεις και 2 τραυματίες.
Θεσσαλονίκη: Επίθεση κουκουλοφόρων σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ με πέτρες και βόμβες μολότοφ πραγματοποίησαν πριν απο λίγη ώρα κουκουλοφόροι στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα ομάδα περίπου 20 ατόμων κινήθηκε προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται έξω από το προξενείο πετώντας πέτρες και μολότοφ.
Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την επίθεση σε πορτιέρη – Τι δήλωσαν οι δικηγόροι του «επέστρεψαν για να τελειώσουν την δουλειά»
Συντάκτης: Eidisis.grΜια αποτρόπαια και σκοτεινή επίθεση σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, και θύμα της ήταν ένας νεαρός που απλά διασκέδαζε κατά τη διάρκεια της νύχτας με την παρέα του.
Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε βάρος άνδρα έξω από νυχτερινό κέντρο
Συντάκτης: Eidisis.grΟπαδικά κίνητρα πίσω από επεισόδιο που οδήγησε στον τραυματισμό ενός άντρα, τα ξημερώματα, έξω από νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές της πόλης
Νέο οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Τουλάχιστον δέκα προσαγωγές
Συντάκτης: Eidisis.grΤο επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στη Βούλγαρη.
Νέα οπαδική συμπλοκή είχαμε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Βούλγαρης, ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη.
Φωτιά σε διώροφη οικοδομή στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης
Συντάκτης: Eidisis.grΗ φωτιά καίει εδώ και περίπου τρεις ώρες.
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε ένα σπίτι στην περιοχή του οικισμού Αγία Αναστασία στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης – «Λε λε λευτεριά, λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Συντάκτης: Eidisis.grΜεγαλειώδης συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης πραγματοποιούν αυτήν την ώρα εργατικά σωματεία και φορείς στη Θεσσαλονίκη.
Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρος Παναγιωτίδης
Η πορεία κινείται κάθετα στον άξονα της οδού Αριστοτέλους, με μέτωπο προς την παραλία.