Ανάμεσά τους και δύο ανήλικα
Τέσσερις τραυματίες ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00.
Τέσσερις τραυματίες ήταν ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.
Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00.
Εκδήλωση στο φουαγιέ του θεάτρου «Αριστοτέλειον» θα πραγματοποιήσει αύριο στις 20:00 η υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ.
Συγκεκριμένα το η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕαναφέρει στην ανακοίνωση της:
Με τεράστια οργή και στην «τσέπη» λογαριασμούς νερού με αυξήσεις έως και 700% πήγαν στο δημοτικό συμβούλιο του Λαγκαδά οι κάτοικοι των χωριών της περιοχής.
Δύο είσοδοι «ελεύθερες», για τη διέλευση των οχημάτων δόθηκαν νωρίς το μεσημέρι, στα διόδια των Μαλγάρων προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση των οχημάτων από και προς Θεσσαλονίκη, μετά τις διακοπές του Πάσχα.
Μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο κοπέλες ηλικίας 23 και 25 χρόνωνσυγκρούστηκαν κάτω από άγνωστες αιτίες με ΙΧ.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με έξι άτομα προσωπικό που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.