espa pkm

Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2026, 6:01:51 πμ

Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής γύρω στις 10:30 με μια 27χρονη σοβαρά τραυματισμένη έπειτα από παράσυρση από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που κινούνταν στον δρόμο από Χαριλάου προς Θέρμη, παρέσυρε την 27χρονηκάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ύψος του Μασούτη.

Τα βλέμματα του κοινού στη φετινή παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Θεσσαλονίκη θα τραβήξουν τα νεοαποκτηθέντα γαλλικής κατασκευής μαχητικά αεροσκάφη Rafale και τα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης Marder 1A3 και αναγνωρίσεως ΤΤΟΑ Μ1117

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 22:44

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη ενός άνδρα για κατοχή χασίς

Συντάκτης:

Στη σύλληψη αλλοδαπού που είχε επάνω του ποσότητα χασίς προχώρησαν αστυνομικοί, στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί της Oμάδας Ζ.

Με μηνύματα για την επικαιρότητα του «Όχι στον φασισμό», αλλά και ποιήματα και τραγούδια στα ελληνικά και τα ουκρανικά, ελληνικής καταγωγής πρόσφυγες από την Ουκρανία τίμησαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Στο παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλείο “Στου Μήτσου”, στην αγορά Καπάνι της Θεσσαλονίκης, γευμάτισε το μεσημέρι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Το μεζεδοπωλείο ανήκει στον Δημήτρη, ο οποίος είναι απεξαρτημένος και έχοντας ζήσει τη δική του περιπέτεια, μετά από μια σκληρή μάχη για να σταθεί όρθιος, απασχολεί ως προσωπικό πρώην χρήστες ή πρώην κρατούμενους και γενικώς άτομα που έχει περιθωριοποιήσει η κοινωνία.

Η αλλαγή ώρας θα είναι γεγονός σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου 30/10/2022. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, στις 04:00 τα ξημερώματα, γυρνάμε το ρολόι μας μία ώρα πίσω, στις 03:00.

Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 17 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.352.530 ευρώ.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν ένας τυχερός στην Ανάβυσσο Αττικής, ο οποίος κέρδισε 3.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ». Τέσσερις τυχεροί από Αχαΐα, Τρίκαλα, Περιστέρι Αττικής και Χαλάνδρι κέρδισαν έπαθλα των 2.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», ενώ συνολικά 72 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 18 έως τις 24 Οκτωβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στον Ορχομενό, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε 8 αγώνες από την Premier League, τη La Liga, το Κύπελλο Γερμανίας, τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και τη Football League Trophy της Αγγλίας και κέρδισε 18.364,41 ευρώ.

Στην ιστοσελίδα του περιοδικού «GEO», άρθρο με τίτλο «Ελλάδα: 5 καλοί λόγοι για να πάτε στη Θεσσαλονίκη» παρουσιάζει «τη δεύτερη, μετά την Αθήνα, πολυπληθέστερη πόλη της Ελλάδας, που είναι λιγότερο δημοφιλής στους τουρίστες» ως ιδανικό προορισμό για όσους επιθυμούν «την αλλαγή παραστάσεων, χάρη στον πολιτιστικό της πλούτο, τα μονοπάτια πεζοπορίας και τις μαγευτικές παραλίες της κοντινής Χαλκιδικής».

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία του 41χρονου το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή της Μενεμένης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της Politic.gr, τον 41χρονο εντόπισε νεκρό η μητέρα του μπαίνοντας στο σπίτι, ενώ ο πατέρας βρέθηκε λιπόθυμος δίπλα στο άψυχο σώμα του γιου του.