«Περισσότερα από 30 σημαντικά έργα θα συγκροτήσουν τη Θεσσαλονίκη του 2030» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας των συναντήσεών του στο ΥΜΑΘ.
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδου
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Αύγουστο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ.
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδου
Ρεπορτάζ: Μαρία Αντωνιάδου
Στην πλατεία Λευκού Πύργου πραγματοποιείται η δράση μνήμης με τίτλο «Για τις ψυχές που χάθηκαν…», την οποία οργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η Aντιδημαρχία Διαδημοτικής Συνεργασίας και Απόδημου Ελληνισμού.
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση μιας 58χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του παιδιού το οποίο ενεργοποίησε το Missing Alert, στις 27.8.2022, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, η Γεώργεβα Βαρβάρα, 58 ετών.
Την απόφαση να «βαφτιστούν» ανώνυμοι δρόμοι της Πολίχνης έλαβε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παύλου Μελά.
Ειδικότερα πρόκειται για επτά ανώνυμα, έως τώρα, σημεία της Πολίχνης, τα οποία το Σώμα αποφάσισε να εγκρίνει τις ονομασίες τους που είναι οι εξής:
Στα δικαστήρια αναμένεται να φτάσει το θέμα με τους εξορκισμούς στη Θεσσαλονίκηαφού κάποιοι άνθρωποι που εξαπατήθηκαν θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη όπως αναφέρει το OPEN.
Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκηκαι πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο.
Η φωτιά άρχισε να καίει στις 02:30 τα ξημερώματα σε έναν χώρο αποθήκευσης ογκωδών του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου πάνω από τον Περιφερειακό.