Κάθε άλλο παρά εύκολη η επιστροφή από τη Χαλκιδική
Αρκετά δύσκολη είναι η επιστροφή των πολιτών στη Θεσσαλονίκη από τη Χαλκιδική, αφού υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω μιας σύγκρουσης και μιας καραμπόλας στο ρεύμα εισόδου.
Αρκετά δύσκολη είναι η επιστροφή των πολιτών στη Θεσσαλονίκη από τη Χαλκιδική, αφού υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα λόγω μιας σύγκρουσης και μιας καραμπόλας στο ρεύμα εισόδου.
Αστυνομικοί συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 20χρονο, ο οποίος στην προσπάθεια διαφυγής του προκάλεσε φθορές σε τρία οχήματα, μεταξύ των οποίων κι ένα υπηρεσιακό.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αναγεννήσεως πάνω από τον περιφερειακό στον Εύοσμο.
Ο 23χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας ,στην περιοχή της Μενεμένης να προβαίνει σε πώληση ναρκωτικών ουσιών σε έτερο άτομο.
Συγκεκριμένα, γύρω στις 7.30 το πρωί ένα όχημα και μία μηχανή συγκρούστηκαν, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της οδού Αγίας Σοφίας.
Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «Το δάσος της Δαδιάς, ήταν, είναι και θα παραμείνει η καρδιά και ο πνεύμονας του Δήμου Σουφλίου…», ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν «στην τιτάνια προσπάθεια διαχείρισης της έκτακτης αυτής κατάστασης ανάγκης».