espa pkm

Τρίτη, 14 Απριλίου 2026, 8:26:23 πμ

Ελλάδα

Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2025 17:15

Σημαντικά έργα 6.000.000 ευρώ στο νοσοκομείο Χαλκιδικής

Συντάκτης:

Κατά 69,0% αυξήθηκε ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου Χαλκιδικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έργα ύψους περίπου 6.000.000 ευρώ, τα οποία αφορούν την ανακαίνιση και επέκταση διαφόρων τμημάτων, την ενεργειακή κάλυψη του νοσοκομείου και την προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Τις δωρεάν μετακινήσεις μαθητών Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων, ΕΠΑΛ, Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων του νομού Θεσσαλονίκης θα εξασφαλίσει η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης και κατά τη νέα σχολική χρονιά 2025 – 2026.

Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει, από τις 26 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο κ. Βαρθολομαίος, μετά της συνοδείας του, θα αφιχθεί αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου.

Η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης θα εξασφαλίσει και κατά τη νέα σχολική χρονιά 2025 – 2026, που ξεκινά τις επόμενες μέρες, τις δωρεάν μετακινήσεις  μαθητών Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων, ΕΠΑΛ, Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων του νομού Θεσσαλονίκης, από και  προς τις σχολικές μονάδες φοίτησής τους.

Στην Π.Ε. Έβρου θα περιοδεύσει αύριο κλιμάκιο που περιλαμβάνει τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνο Πλεύρη, τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Κώστα Κατσαφάδο, και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Βασίλη Σπανάκη, καθώς και άλλους αξιωματούχους και μέλη της ΔΕΕΠ.

Στιγμές τρόμου έζησε μία 26χρονη χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δύο κακοποιοί μπήκαν στο διαμέρισμά της, την ακινητοποίησαν, άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο, αναζητώντας αντικείμενα αξίας.

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται η Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 89ης ΔΕΘ το Σάββατο, με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε όλο το κέντρο της πόλης.

Περίπου 2.500 αστυνομικοί, διμοιρίες των ΜΑΤ, κλούβες, κιγκλιδώματα, αλλά και ο «Αίαντας» έχουν αναπτυχθεί γύρω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα πραγματοποιήσει την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Α΄ & Β΄ Θεσσαλονίκης σας καλούν την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο Τούμπας.

51 Χρόνια ΠΑΣΟΚ – Στέλνουμε μήνυμα πολιτικής Αλλαγής

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για επικίνδυνη σωματική βλάβη και διασάλευση της τάξης σε αεροπορική πτήση, ενώ τον αθώωσε για την πράξη της απείθειας.

Ο 35χρονος Βρετανός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, αφού οδηγήθηκε σε δίκη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε σήμερα το στρατόπεδο «Οπλαρχηγού Θεόδωρου Ζιάκα», στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ, ο κ.