Την απάντηση του στον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος κατηγόρησε την ΝΔ για την κατάσταση με τα αρχαία στο Μετρό Θεσσαλονίκης, έστειλε ο Κώστας Καραμανλής.
Συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι:
Συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής ανέφερε ότι:
Η περιπέτεια της 18χρονης από την Θεσσαλονίκη έληξε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/7), δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
«Ο κ. Καραμανλής ας πάψει να ψεύδεται μονίμως και ασυστόλως.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των εργασιών η ρυθμίσεις της κυκλοφορίας θα είναι οι εξείς: Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος του οικοδομικού αριθμού 66.
Συνέντευξη στον Γιάννη Συμεωνίδη
Την άποψη- εκτίμηση πως αμέσως μετά το τέλος της πανδημίας επιβάλλεται να γίνουν εκλογές εκφράζει, με συνέντευξή του στο politic, ο Κώστας Ζαχαριάδης.
Εξαιτίας της κυβερνοεπίθεσης που εξαπέλυσαν χάκερς, κλειστές θα παραμείνουν, μέχρι νεοτέρας, όλες οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για την καταγραφή και συλλογή στοιχείων μετά από μήνυση που κατέθεσε η δημοτική αρχή.
Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με τους δράστες να έχουν «κλειδώσει» αρχεία και να ζητούν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως λύτρα για να δώσουν και πάλι την πρόσβαση.
Το συμβάν συνέβη στην Πολίχνη, όταν δύο άτομα ίδιας παρέας τσακώθηκαν, με αποτέλεσμα ένας να βγάλει πιστόλι και να πυροβολήσει άλλον στο πόδι.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ανδρέα Ξανθού και της Τομεάρχου Εργασίας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου αναφορικά με την τροπολογία της Κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για το προσωπικό των δημόσιων και ιδιωτικών δομών υγείας και των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: