Στο σημείο επιχειρούν εννιά οχήματα με 26 πυροσβέστες
Φωτιά ξέσπασε σήμερα στο μεσημέρι στο Σέιχ Σου στο ύψος του Αγίου Παύλου, επί της περιφερειακής οδού. Έχουν κινητοποιηθεί και εναέρια μέσα καθώς η φωτιά είναι μεγάλη.
Φωτιά ξέσπασε σήμερα στο μεσημέρι στο Σέιχ Σου στο ύψος του Αγίου Παύλου, επί της περιφερειακής οδού. Έχουν κινητοποιηθεί και εναέρια μέσα καθώς η φωτιά είναι μεγάλη.
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατατέθηκε η μήνυση, την οποία συνυπογράφουν οι Κατερίνα Νοτοπούλου, Μαρία Αρβανιτίδου, Γλυκερία Καλφακάκου, Μαρία Πασχαλίδου, Ελένη Χρυσίδου και Ανδρέας Κουράκης.
Την υψηλότερη δυνατή παγκοσμίως αντιβακτηριδιακή προστασία, προσφέρουν σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας, οι Κινητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) που κατασκευάζει και εγκαθιστά εντός και εκτός ελληνικών συνόρων μια ελληνική επιχείρηση που έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ.
Περιπέτεια για δέκα επιβαίνοντες σε ιστιοπλοϊκή κωπήλατη λέμβο στη θαλάσσια περιοχή ”ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΜΒΟΛΟΥ” του Αγγελοχωρίου χθες το απόγευμα, όταν κατά τη διάρκεια πλου από το λιμάνι της Επανομής προς το λιμάνι ΚαλαμαριάςΘεσσαλονίκης, αυτή ανετράπη.
Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας«The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας η απόφαση καταδίκης του γιατρού που χειρούργησε την αδικοχαμένη Γωγώ δεν κοινοποιήθηκε από την εισαγγελία στο ιατρικό Σύλλογο.
Ρεπορταζ του Αλέξανδρου Παναγιωτίδη και της Μαρίας Αντωνιάδου
Όσον αφορά για τον τομέα της πανδημίας, ο κ Τσίπρας είπε πως κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη.
Δύο οχήματα συγκρούστηκαν. Στο ένα από αυτό επέβαιναν Ρομά, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια με τους επιβαίνοντες του άλλο οχήματος.