Ελλάδα
Β. Κικίλιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την πατρίδα και γι’ αυτό πρέπει να φύγει
Συντάκτης: Eidisis.gr«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την πατρίδα και γι’ αυτό πρέπει να φύγει. Σε αυτό δε χωρούν αστερίσκοι» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας πως κατά γενική ομολογία, «ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει τη χώρα στην οικονομία, διαλύοντας τη μεσαία τάξη και υπερφορολογώντας τους πάντες, στην κοινωνία, καταλύοντας το κράτος δικαίου και καταδικάζοντας τους πολίτες να ζουν σε ανασφάλεια και φόβο, στα εθνικά θέματα όπου οι πολιτικές του απέτυχαν, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, και μας έχουν οδηγήσει σε πολύ σοβαρά στρατηγικά αδιέξοδα».
Επιφυλακή 2.700 αστυνομικών για τον τελικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Συντάκτης: Eidisis.grΚι όλα αυτά στη συνέχεια των οδομαχιών, την Παρασκευή το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας, οπαδών των δύο ομάδων και συγκρούσεις με αστυνομικούς στις πλατείες Κάνιγγος και Καραΐσκάκη που προκάλεσαν τον τραυματισμό τριών ένστολων, κυρίως από τα ΜΑΤ.
Πώς θα λειτουργήσει το μεταφορικό ισοδύναμο για τα νησιά
Συντάκτης: Eidisis.grΜε το μεταφορικό ισοδύναμο, το οποίο θα εφαρμοστεί πιλοτικά από την 1η Ιουλίου οι νησιώτες θα επιδοτούνται για ένα μέρος του κόστους για ακτοπλοϊκές μετακινήσεις τους, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τις επιχειρήσεις που διακινούν εμπορεύματα, τόνισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αυξήθηκε εντυπωσιακά ο αριθμός των ελαφιών στη Ρόδο
Συντάκτης: Eidisis.grΕνώ πράγματι τις περασμένες δεκαετίες ο αριθμός των ελαφιών είχε μειωθεί δραματικά (υπολογίζεται τότε ότι ήταν λιγότερα από 100), τα πράγματα έχουν αντιστραφεί.
Με βροχές και σποραδικές καταιγίδες το Σαββατοκύριακο
Συντάκτης: Eidisis.grΓενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο Πέλαγος 4 με 6 Μποφόρ.
Η συνταγματικότητα κρίθηκε σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, με πλειοψηφία - 13 υπέρ, έναντι 12 -, και ενώ υπέρ της αντισυνταγματικότητας τάχθηκαν ο πρόεδρος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νικόλαος Σακελλαρίου και οι αντιπρόεδροι Ειρήνη Σαρπ, Ιωάννης Γράβαρης και Γεώργιος Παπαγεωργίου.