Ελλάδα
Η συνεδρίαση αναμένεται να διεξαχθεί στις 13:00 στα γραφεία του κόμματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του ΠΣ για τις εξελίξεις με τη διαπραγμάτευση και για το κλείσιμο της 4ης αξιολόγησης.
Τις πληγές της μετρά η Θεσσαλονίκη μία μέρα μετά την καταστροφική καταιγίδα
Συντάκτης: Eidisis.grΠλημμύρισαν οι δρόμοι, κινδύνευσαν ζωές, διακόπηκαν ηλεκτροδότηση και υδροδότηση. Η Θεσσαλονίκη έζησε πρωτοφανείς εικόνες χθες, Πέμπτη όταν μέσα σε λίγη ώρα έπεσε τεράστια ποσότητα νερού. Αν και η πόλη είχε χτυπηθεί και τέσσερις ημέρες νωρίτερα, δεν ελήφθη κανένα μέτρο προστασίας από τέτοια φαινόμενα.
Κ. Λαλιώτης: «Το Δίκτυο Νatura 2000 ακυρώνει την στρατηγική της Τουρκίας για τις Γκρίζες Ζώνες»
Συντάκτης: Eidisis.grΣτη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ο Καραμανλής
Συντάκτης: Eidisis.grΣύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής θα ψηφίσει στη 1.30 το μεσημέρι στο εκλογικό κέντρο της οδού Αγγελάκη 13 (στο κτίριο Αρχιτεκτονικού του Δήμου Θεσσαλονίκης) στο κέντρο της πόλης.
Εντοπίσθηκε η ακριβής θέση του ναυαγίου του υποβρυχίου «Κατσώνης»
Συντάκτης: Eidisis.grΞεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δ. Αθηναίων
Συντάκτης: Eidisis.grΑρχίζει από τη Δευτέρα 14 Μαΐου η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (ΔΒΑ) του δήμου Αθηναίων (www.dbda.gr) για εγγραφές παιδιών που θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις προβλέπονται μέχρι τις βραδινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες την Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Στο Σούνιο οι ΥΠΕΞ 4 χωρών του Βίσεγκραντ και 4 βαλκανικών
Συντάκτης: Eidisis.grΡυθμίζεται το τοπίο για τη λήψη ιατρικής ειδικότητας
Συντάκτης: Eidisis.grΠαπανδρέου - Ντιμιτρόφ: Συνάντηση για την ειρήνη στα Βαλκάνια
Συντάκτης: Eidisis.grΟι χθεσινές συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά εντάσσονται σε σειρά επαφών του πρώην πρωθυπουργού και μέλους του πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής με στόχο να καταγραφεί κοινή εθνική γραμμή για τα εθνικά θέματα.