espa pkm

Κυριακή, 19 Απριλίου 2026, 2:27:20 πμ

Ελλάδα

Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιλάμβανε το σημερινό (Κυριακή 29/6) πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν – σε πρώτο βαθμό – την εντός συνόρων προετοιμασία.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ένας 60χρονος αλλοδαπός έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια κολύμβησης στην παραλία της Ασπροβάλτας στο νομό Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να σημάνει άμεσα συναγερμός.

Μια 47χρονη γυναίκα, συνεπιβάτης σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στη διασταύρωση του Όρμου Παναγιάς, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής.

Σε πλήρη έλεγχο τέθηκαν γύρω στις 14:30 όλα τα ενεργά μέτωπα της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην ανατολική είσοδο της Καβάλας.

Αυτή την ώρα η πυρκαγιά έχει σβήσει, ωστόσο, υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανησυχία για τις αναζωπυρώσεις που δημιουργούνται στην περιφέρεια των μετώπων, λόγω των έντονων ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Το 2014, η ελληνική Πολεμική Αεροπορία ενημέρωσε το κοινό για τη συμμετοχή της στο διεθνές αεροπορικό σόου «Royal International Air Tattoo 2014» με δύο αεροσκάφη A-7E της 336 Μοίρας, τα οποία αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Σε συναγερμό βρίσκεται η Καβάλα, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 13:30 σήμερα, σε δασική έκταση κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης, απειλώντας κατοικημένες περιοχές και τουριστικά σημεία δίπλα στη θάλασσα.

Την εξιχνίαση υπόθεσης καλοστημένης τηλεφωνικής απάτης πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της 28ης Ιουνίου 2025, στο 88,7 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Συκιάς. Δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του νεαρού οδηγού.

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατέπλευσε λίγα λεπτά πριν τις 11 το πρωί το 28ο κρουαζιερόπλοιο της φετινής σεζόν, το Celestyal Journey, προερχόμενο από τον Πειραιά και θα σαλπάρει για τον επόμενό του σταθμό, το Κουσάντασι της Τουρκίας στις 18.00.

Θανάσιμα τραυματίστηκε ο Παραολυμπιονίκης της σφύρας Σάκης (Θανάσης) Δεληγιώργης, όταν η γουρούνα την οποία οδηγούσε ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.