Ελλάδα
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 14:50
Τζέιμς Κόμι: «Ο Τραμπ παραπέμπει σε αρχηγό της Κόζα Νόστρα»
Συντάκτης: Eidisis.grΔεν είχε καν κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία με τίτλο A Higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership (Η ανώτατη πίστη: Αλήθεια, ψεύδη και ηγεσία) του Τζέιμς Κόμι, πρώην διευθυντή του FBI, και έγινε μπεστ σέλερ.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 14:50
Κώστας Καραμανλής: Η ΝΔ χρειάζεται ανανέωση αλλά και εμπειρία
Συντάκτης: Eidisis.gr«Όταν υπάρχουν ελληνοτουρκικές διαφορές, εμείς φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» λέει, στη συνέντευξή του, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σχολιάζοντας την κλιμάκωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων και τις τυχόν ευθύνες της κυβέρνησης.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 14:50
Ερντογάν: Eιρήνη με την Ελλάδα - Ανταλλαγή όμως των δύο ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς
Συντάκτης: Eidisis.grΑπό τις πολεμικές κραυγές στην... ειρήνη. Φαίνεται ότι οι Τούρκοι βάλθηκαν να μας τρελάνουν και ειδικά ο Ερντογάν παίζει παιχνίδια επικοινωνιακού χαρακτήρα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ερντογάν μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV της Τουρκίας υποστήριξε την ανάγκη ειρήνης μεταξύ των δύο χωρών, αφήνοντας πίσω του τη ρητορική πολέμου που εφάρμοζε μέχρι τώρα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ερντογάν μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV της Τουρκίας υποστήριξε την ανάγκη ειρήνης μεταξύ των δύο χωρών, αφήνοντας πίσω του τη ρητορική πολέμου που εφάρμοζε μέχρι τώρα.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 13:00
«Μπλε Φάλαινα»: Πώς παίζεται το διαδικτυακό παιχνίδι αυτοκτονίας
Συντάκτης: Eidisis.grΣυναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές για το ακραίο διαδικτυακό παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα τον Μάιο του 2017.
Το άλμα στο κενό που έκανε ένας 17χρονος τις προηγούμενες ημέρες δημιούργησε εκ νέου ανησυχία, καθώς πιθανολογείται ότι επίσης αποτελεί κρούσμα του ίδιου «παιχνιδιού».
Το άλμα στο κενό που έκανε ένας 17χρονος τις προηγούμενες ημέρες δημιούργησε εκ νέου ανησυχία, καθώς πιθανολογείται ότι επίσης αποτελεί κρούσμα του ίδιου «παιχνιδιού».
Νέα απόφαση της Υπηρεσίας Ασύλου υπό δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως επαναφέρει τον γεωγραφικό περιορισμό για τους αιτούντες άσυλο στα έξι νησιά του Ανατολικού Αιγαίου - Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο, Κω και Ρόδο.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 09:50
Χαράλαμπος Αθανασίου: «Θεσμική παρωδία με το σκάνδαλο Novartis»
Συντάκτης: Eidisis.grΠεπεισμένος για τη δυνατότητα σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οξύς στην κριτική του ως προς τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην υπόθεση Novartis - θεσμική παρωδία χαρακτηρίζει την προκαταρκτική επιτροπή στη Βουλή -, καθώς και το Μεταναστευτικό, εμφανίζεται σε σ.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 09:50
Ξεκόβει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ η Φώφη Γεννηματά
Συντάκτης: Eidisis.grΑποστάσεις παίρνει η Φώφη Γεννηματά από την πολιτική των «ίσων αποστάσεων» υπό την πίεση των αντιδράσεων που δημιουργούν στη βάση της παράταξης τα σενάρια προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και οι παρεμβάσεις του Ευ.
Το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη το τελευταίο διάστημα δεν αφορά την οικονομία, ούτε τα εθνικά θέματα. Αυτά συνθέτουν ένα υπέδαφος αβεβαιότητας, το οποίο εντείνει τους φόβους για κλυδωνισμούς και στην Ελλάδα, τη μόνη σταθερή χώρα σε μια γειτονιά που φλέγεται.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 09:50
Ν. Φίλης: «Ποια έξοδος από τη λιτότητα αν κόψουμε πάλι τις συντάξεις;»
Συντάκτης: Eidisis.grΠροσεκτικές αποστάσεις ασφαλείας παίρνει ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης από τις πρόσφατες θριαμβευτικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα από το Καστελλόριζο, όπου προανήγγειλε καθαρή έξοδο από το Μνημόνιο. «Για ποια έξοδο από τη λιτότητα μπορούμε να μιλάμε, αν σε λίγους μήνες υπο.
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 09:50
Ερευνα της Metron Analysis: Ελλειμμα εμπιστοσύνης σε πολιτική και θεσμούς
Συντάκτης: Eidisis.grΤο πρόβλημα της χώρας εκτός από οικονομικό είναι βαθύτατα πολιτικό και η κρίση του πολιτικού συστήματος παραμένει κυρίαρχο στοιχείο στη δημόσια ζωή της χώρας με τη συμπλήρωση οκτώ ετών από την έναρξη της μνημονιακής Οδύσσειας.