espa pkm

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026, 3:43:49 μμ

Ελλάδα

Στις 11 το πρωί της Δευτέρας 19 Μαρτίου, οι αντιπροσωπείες των Γιατρών του Κόσμου στη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, το Βέλγιο την Ολλανδία, την Πορτογαλία, την Αργεντινή, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα βρέθηκαν ταυτόχρονα σε σημαντικά και αναγνωρίσιμα σημεία της κάθε χώρας.
Διοικητική εξέταση διενεργεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το περιστατικό με 14χρονο επιβάτη, τον οποίο ελεγκτής κομίστρου της εταιρείας στην Πάτρα, κατέβασε από συρμό του προαστιακού σιδηροδρόμου, καθώς του έλειπαν 10 λεπτά για να αγοράσει εισιτήριο.
Για «υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, με τα Τμήματα Ασφαλείας να υπολειτουργούν, τα περισσότερα τη νύχτα να είναι κλειστά, λόγω της μόνιμης έλλειψης δύναμης, όταν παρούσα δύναμη έχουν 8 και 12 άτομα έκαστο και μεγάλο στοκ δικογραφιών» έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ.
Eξανεμίζονται ώρα με την ώρα οι ελπίδες για τους τρεις αγνοούμενους πρόσφυγες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος με τους 22 μετανάστες, το οποίο τις πρώτες πρωινές ώρες τα ξημερώματα του Σαββάτου βυθίστηκε ανοικτά του Αγαθονησίου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 16 άτομα μεταξύ των οποίων και εννέα ανήλικα παιδιά.
Έξι χρόνια μετά την εξαφάνιση και τη δολοφονία του 26χρονου, Μάριου Παπαγεωργίου, άρχισε σήμερα η δίκη σε δεύτερο βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση, η οποία τον Αύγουστο του 2012 συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 19:50

Καμμένος: Με τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους

Συντάκτης:
Διέψευσε κατηγορηματικά τις πληροφορίες για ρήξη μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων ο Πάνος Καμμένος ξεκαθαρίζοντας ότι «η συγκυβέρνηση αυτή τη στιγμή προχωρά με έντιμη δημόσια συμφωνία την οποία έχουμε κάνει και θα φτάσει μέχρι το τέλος».
Διακόπηκαν προσωρινά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αλεξανδρούπολη - Ορμένιο και αντίστροφα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την υπερχείλιση του ποταμού Έβρου, στην περιοχή του Πυθίου.
Στην επιβολή προστίμων σε όσους δεν τηρούν τους κανόνες καθαριότητας, που ομόφωνα έχουν εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, θα προχωρήσει η δημοτική Αρχή Χανίων.

Ενόψει της έναρξης των εορτών και της νέας τουριστικής περιόδου, η αρμόδια υπηρεσία περιβάλλοντος και καθαριότητας δημοσιοποίησε σήμερα τους βασικούς κανόνες που θα πρέπει να τηρούν πολίτες και επιχειρηματίες επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η καλή εικόνα της πόλης και η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων.
Διακοπή κυκλοφορίας στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων του αυτοκινητόδρομου Αθήνας - Θεσσαλονίκης θα ισχύσει αύριο, Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, από τις 8 το πρωί έως τις 6.30 το απόγευμα, για τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σύραγγων.
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 18:50

Χωρίς τρόλει για πέντε ώρες την Τετάρτη η Αθήνα

Συντάκτης:
Ακινητοποιημένα θα είναι για πέντε ώρες, από τις 12.00 έως τις 17.00, τα τρόλεϊ την Τετάρτη 28 Μαρτίου, λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων με θέματα τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό.

Πηγή: Το Βήμα