espa pkm

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2026, 12:14:59 μμ

Ελλάδα

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 15:50

Κικίλιας: Η κλεψύδρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδειάζει

Συντάκτης:
Την εκτίμηση πως η κλεψύδρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αδειάζει και πως όταν «τα σπάσει ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο θα πάμε εντός δύο μηνών σε εκλογές», διατύπωσε ο βουλευτής Βασίλης Κικίλιας.
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 14:50

Σπυράκη: Η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Ιβάν Σαββίδη

Συντάκτης:
«Η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Σαββίδη. Δεν φρόντισε να αγκαλιάσει και να εφαρμόσει την νομιμότητα ενώ μόλις είδε το πιστόλι αποφάσισε να πάρει αποστάσεις» τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, προσθέτοντας ότι «δεν θέλουμε επενδυτές με κουμπούρια».
Η Ελλάδα στην περίοδο της τελευταίας τριετίας έχει αναδειχθεί σε ήρεμη δύναμη, παίζοντας το χαρτί των διπλωματικών συμμαχιών, της ενίσχυσης του διεθνούς κύρους της και κυρίως της παρουσίας της στην ΕΕ και αυτό το χαρτί αποδίδει, δήλωσε ο αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.
Στη Σύρο για τα εγκαίνια του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 11.00 στον Υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στη Σύρο, στην περιοχή Λαζαρέττα.
Δυο επιστολές προς τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Αλέξανδρο Φλαμπουράρη και τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή στέλνει, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας ο δήμαρχος Πειραιά κ.
«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμένος έχουν άριστη σχέση» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος προσπαθώντας να σβήσει τις σκιές που υπάρχουν στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μάλιστα αποκάλυψε πως την Τρίτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.
Στη Σύρο για τα εγκαίνια του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 11.00 στον Υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στη Σύρο, στην περιοχή Λαζαρέττα.
Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018 12:50

Πέντε μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Αθήνα

Συντάκτης:
Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας (δύο F-16, ένα Mirage 2000 και δύο F-4) θα πετάξουν σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι πάνω από το κέντρο της Αθήνας.


Οι δοκιμαστικές πτήσεις πραγματοποιούνται ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, η δολοφονία του 53χρονου ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου στους Κρουνούς Κρεστένων στην Ηλεία, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Σεπτέμβριο του 2012.

Στο εδώλιο θα καθίσουν τη Δευτέρα η παπαδιά και ο εραστής της, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί από τον Ιούνιο του 2013 σε ισόβια κάθειρξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση του ιερέα.
«Όταν γυρίσει ο…. τροχός σταματούν οι ενέργειές μας για περιορισμό των αντιεξουσιαστών».

Αυτό αναφέρουν μεταξύ σοβαρού κι αστείου αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την προσπάθεια εκκένωσης ορισμένων από τις 60 καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας, πολλές από τις οποίες θεωρούνται ορμητήρια αντιεξουσιαστών για επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.