espa pkm

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2026, 7:21:07 μμ

Ελλάδα

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 16:50

Μακρύς ο κατάλογος θανάτων στους ΟΤΑ εν ώρα εργασίας

Συντάκτης:
Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται ο θλιβερός κατάλογος θανάτων και τραυματισμών εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εν ώρα υπηρεσίας, κατά την τελευταία τριετία. Στο διάστημα από τον Ιούλιο 2014 μέχρι και 30 Αυγούστου 2017 έχουν λάβει χώρα 34 θανατηφόρα ατυχήματα και στο διάστημα από τις 4 Δεκεμβρίου 2015 μέχρι και τον Ιούνιο 2017 έχουν σημειωθεί 32 σοβαρά εργατικά ατυχήματα.
Στην κεντρική εκδήλωση για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού -στο 198,8 χλμ.- θα παραστεί την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης και θα παραστεί σε δεξίωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 16:50

ΚΙΔΗΣΟ: Νωρίς ακόμη για ενιαίο φορέα

Συντάκτης:
Δεν υπάρχει ακόμα η ώσμωση που θα επέτρεπε την άμεση σύμπτυξη των κομμάτων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού σε ενιαίο φορέα, αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ σε μακροσκελή ανακοίνωση του, μια μέρα πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του, στην οποία θα καθοριστεί η στάση του στην διαδικασία εκλογής.
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 16:50

Γερμανικά ΜΜΕ: «Το φιλόδοξο σχέδιο του Αλέξη Τσίπρα»

Συντάκτης:
Στις πρόσφατες δηλώσεις του επιτρόπου Π. Μοσκοβί περί σκανδάλου στον τρόπο λήψης αποφάσεων για το ελληνικό πρόγραμμα αλλά και στο φιλόδοξο σχέδιο του Αλ. Τσίπρα για την απεξάρτηση από τους δανειστές εστιάζει ο τύπος.
Σε τροχιά μπήκε και πάλι η δίκη της Χρυσής Αυγής, με σημαντικές καταθέσεις από μάρτυρες κατηγορίας στον ορίζοντα. Στο προσεχές μέλλον αναμένονται με ενδιαφέρον οι καταθέσεις τόσο του πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της Χρυσής Αυγής Ηλία Σταύρου όσο και πέντε πρώην μελών της, που έδωσαν στην ανάκριση πλήθος στοιχείων για τη δομή και τους ρόλους συγκεκριμένων προσώπων μέσα στην οργάνωση.
Το φθινόπωρο του 2020 αναμένεται να μπει τέλος στο σήριαλ του μετρό Θεσσαλονίκης. Οι εννέα σταθμοί της βασικής γραμμής, από Συντριβάνι έως Νέα Ελβετία, θα είναι έτοιμοι για το επιβατικό κοινό, ενώ λίγους μήνες αργότερα θα δοθούν στην κυκλοφορία και οι σταθμοί της επέκτασης έως την Καλαμαριά.
Συνελήφθη στην περιοχή της Αθήνας 60χρονος καθηγητής μουσικής με την κατηγορία ότι ασελγούσε σε βάρος μαθητριών του κάτω των 12 ετών.

Μέχρι στιγμής έχουν διερευνηθεί 3 υποθέσεις και έχουν ταυτοποιηθεί δύο εξ αυτών.
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 15:50

Το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα συνεχίζει να προκαλεί...

Συντάκτης:
Αντιδράσεις σε κόμμα και κυβέρνηση εξακολουθεί να πυροδοτεί το άρθρο Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, με ενδεικτικές τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση (Σκάι): «Νομίζω ότι ήταν ένα άρθρο, το οποίο κάνει έναν παραλληλισμό, μέσα από τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδικείται».
Για «σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας» κάνει λόγο ο υπουργός Επικράτειας αρμόδιος για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, Αλέκος Φλαμπουράρης αναφορικά με τη δήλωσή του για το πακέτο Γιούνκερ.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τη συγκεκριμένη αναφορά, ο κ.
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 15:50

Τσίπρας: Στρατηγικής σημασίας η Ιόνια Οδός

Συντάκτης:
Στην κεντρική εκδήλωση για τα εγκαίνια της Ιόνιας Οδού -στο 198,8 χλμ.- θα παραστεί την Τρίτη ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης και θα παραστεί σε δεξίωση στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.