Ελλάδα
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 20:50
Εργαζόμενοι εμπόδισαν τη γενική συνέλευση στο εργοστάσιο της ΕΛΒΟ στη Σίνδο
Συντάκτης: Eidisis.grΚατάληψη στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων στη ΒΙΠΕ Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν από το πρωί οι εργαζόμενοι στην αμυντική βιομηχανία, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης.
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 20:50
Αδέσποτη σφαίρα σκότωσε 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Μενίδι - Εξετάζονται τρία άτομα ως ύποπτοι
Συντάκτης: Eidisis.grΒολίδα από πυροβόλο όπλο βρέθηκε στο κρανίο του 10χρονου που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών επί της οδού Βαρελά. Αυτό προέκυψε από τη νεκροψία - νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά.
Τη βεβαιότητά του ότι στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 15/6, θα έχουμε συμφωνία, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 20:50
Αποχώρησε η ΔΗ.ΣΥ. από την συζήτηση για τα προαπαιτούμενα
Συντάκτης: Eidisis.grΑποχώρησε η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠαΣοΚ-ΔΗΜΑΡ από την συζήτηση στην Βουλή για τα προαπαιτούμενα εν όψει του Eurogroup της 15ης Ιουνίου. «Εμείς σε κατάργηση της Βουλής δεν θα συμπράξουμε. Συνεχίστε μόνοι σας», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Αν.
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 19:50
Χίος: Αστυνομική επιχείρηση στον προσφυγικό καταυλισμό Σούδας, 22 προσαγωγές
Συντάκτης: Eidisis.grΑπό σκηνή σε σκηνή ερεύνησαν αστυνομικοί και λιμενικοί, τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Σούδας, σε μια κοινή επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου του νησιού το πρωί της Παρασκευής.
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 19:50
Παράνομες ναυλώσεις επαγγελματικών σκαφών απέτρεψε το Λιμενικό Σώμα
Συντάκτης: Eidisis.grΔύο νέες παράνομες ναυλώσεις επαγγελματικών σκαφών με ξένη σημαία, στη Ζέα και στη Μύκονο απέτρεψε το Λιμενικό Σώμα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λ.Σ. το βράδυ της Πέμπτης «κατά τη διενέργεια ελέγχου από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ζέας, διαπιστώθηκε, η εκτέλεση σύμβασης ναύλωσης του commercial yacht "BINA", σημαίας Isle of Man, από την οποία προέκυπτε ότι ο τόπος επιβίβασης και τελικής αποβίβασης των επιβατών, βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια, χωρίς όμως το πλοίο να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 19:50
Οικονομία και εργασιακά στη συνάντηση Τσίπρα-Χόφμαν
Συντάκτης: Eidisis.grΗ θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, τα εργασιακά δικαιώματα, η αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και η σημασία των πολιτικών που ενισχύουν την ανάπτυξη και την απασχόληση, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Συνδικάτων (DGB), Ράινερ Χοφμαν, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 19:50
Τον προγραμματισμό της Διάσκεψης της Γενεύης συζήτησαν τηλεφωνικά Κοτζιάς-Άιντε
Συντάκτης: Eidisis.grΗ δεύτερη Διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό βρέθηκε στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ για το Κυπριακό Εσπεν Μπαρθ Άιντε.
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 18:50
Tovima.gr: Παρακολουθήστε την διαδικτυακή συζήτηση μέσω Facebook και Twitter για τις βρετανικές εκλογές
Συντάκτης: Eidisis.grΤοvima.gr, παρακολουθώντας όπως πάντα λεπτό προς λεπτό όλα τα μεγάλα γεγονότα, διοργανώνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου (13:00) διαδικτυακή ζωντανή συζήτηση μέσω Facebook και Twitter, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας, τα αποτελέσματα των βρετανικών εκλογών.
Νέου σύστημα αξιολόγησης προσωπικού θα ισχύσει στη ΔΕΗ, όπως αναφέρει σε επιστολή του προς τους εργαζομένους ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης.
Όπως επισημαίνει, αυτό το σύστημα είναι προϊόν αναλυτικής και συστηματικής δουλειάς των αρμόδιων στελεχών της ΔΕΗ, θεωρήθηκε από εξειδικευμένους στην αξιολόγηση καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας, ενώ στάλθηκε και στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για παρατηρήσεις.
Όπως επισημαίνει, αυτό το σύστημα είναι προϊόν αναλυτικής και συστηματικής δουλειάς των αρμόδιων στελεχών της ΔΕΗ, θεωρήθηκε από εξειδικευμένους στην αξιολόγηση καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας, ενώ στάλθηκε και στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για παρατηρήσεις.