Ελλάδα
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 12:50
Νομοθετική πρωτοβουλία Σπίρτζη για ειδική εκκαθάριση του ΟΑΣΘ
Συντάκτης: Eidisis.grΣχέδιο νόμου για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης φέρεται να κατέθεσε, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.
Η πρωτοβουλία του κ. Σπίρτζη φέρεται να προβλέπει το πέρασμα του ΟΑΣΘ σε δημόσιο έλεγχο, καθώς θα τεθεί υπό καθεστώς εκκαθάρισης, σύμφωνα με την Καθημερινή, που επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Η πρωτοβουλία του κ. Σπίρτζη φέρεται να προβλέπει το πέρασμα του ΟΑΣΘ σε δημόσιο έλεγχο, καθώς θα τεθεί υπό καθεστώς εκκαθάρισης, σύμφωνα με την Καθημερινή, που επικαλείται τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 11:50
Άναψε ξανά μετά από 20 χρόνια το παλαιό σήμα της Ολυμπιακής
Συντάκτης: Eidisis.grΦωτίστηκε ξανά μετά από 20 χρόνια το παλαιό σήμα της Ολυμπιακής που βρίσκεται στην ανακαινισμένη πλατεία στη συμβολή της Λ.Βουλιαγμένης με τη Μαρίνου Γερουλάνου.
Πρόκειται για το σήμα κατατεθέν της περιοχής εδώ και χρόνια.
Πρόκειται για το σήμα κατατεθέν της περιοχής εδώ και χρόνια.
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 11:50
Τους 35 βαθμούς Κελσίου θα αγγίξει ο υδράργυρος το Σάββατο
Συντάκτης: Eidisis.gr«Μίνι» καύσωνας αναμένεται το Σαββατοκύριακο με τον υδράργυρο να ανεβαίνει έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου. Το κύμα ζέστης μαζί με την αφρικανική σκόνη θα ξεκινήσει από σήμερα, Παρασκευή, και θα κορυφωθεί το Σάββατο.
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 08:50
Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τους πρόσφυγες
Συντάκτης: Eidisis.grΑγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσει ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d' Atenes), o μόνος αναγνωρισμένος από το σύλλογο F.C. Barcelona στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα την προσεχή Κυριακή (14/05), ώρα 17:45 η ομάδα του Συνδέσμου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων ("HOPE REFUGEE FOOTBALL CLUB") στο Δημοτικό Γήπεδο Χαϊδαρίου "Τάκης Χαραλαμπίδης" (Ιερά Οδός 240).
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 08:50
Οι νικητές του 5ου γύρου του διαγωνισμού CU RestartUp @Ρομάντσο
Συντάκτης: Eidisis.grΕπαγγελματική στέγη για 8 μήνες στο creative hub του Ρομάντσο θα δώσουν για 5η συνεχή χρονιά το CU και το Ρομάντσο στο πλαίσιο του διαγωνισμού CU RestartUp @Ρομάντσo. Μέσα από τον διαγωνισμό αναδείχθηκαν οι 8 πιο δημιουργικές και πρωτοποριακές ιδέες.
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 08:50
Τι ανακάλυψαν στην νέα υπόθεση συνακροάσεων στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΣτον ίδιο πιθανόν ιδιώτη που χρησιμοποιεί το ίδιο «τρυκ» για την απόκρυψη των κλήσεων καταλήγει, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Βήματος» η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ και της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) και για την νέα υπόθεση συνακροάσεων στα γραφεία του ΚΚΕ που αποκαλύφθηκε στις αρχές Απριλίου.
Πέμπτη, 11 Μαϊος 2017 08:50
Ο προσωπικός βοηθός πρωταγωνιστής στις δράσεις του i-living
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην έννοια του «προσωπικού βοηθού» επικεντρώθηκαν οι εφετινές δράσεις του οργανισμού ανεξάρτητης διαβίωσης Ελλάδας i-Living. Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ανεξάρτητης Διαβίωσης των Ανθρώπων με Αναπηρία (ΑμεΑ) που εορτάστηκε στις 5 Μαΐου, ο οργανισμός για τρίτη συνεχόμενη χρονιάπραγματοποίησε σειρά δράσεων με σκοπό την προώθηση της ανεξάρτητης διαβίωσης.
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 23:50
ΠαΣοΚ: Σε 3 μήνες έρχεται νέο ψαλίδισμα στις προβλέψεις για ανάπτυξη
Συντάκτης: Eidisis.grΜε βάση τα διαθέσιμα μέχρι τώρα στοιχεία για το α’ τρίμηνο του 2017 σε τρεις μήνες αναμένεται και νέο ψαλίδισμα στις προβλέψεις για ανάπτυξη, προειδοποιεί το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την επι τα χείρω αναθεώρηση των προβλέψεων της Κομισιόν.
Πυκνό θα είναι το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα, για την οποία αναχωρεί απόψε και όπου θα βρίσκεται από αύριο, Παρασκευή 12 Μαΐου έως και τη Δευτέρα, 15 Μαΐου, προκειμένου να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση κορυφής «Belt and Road Forum for International Cooperation» που διοργανώνει η κυβέρνηση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Τετάρτη, 10 Μαϊος 2017 23:00
Κομισιόν: Αμεση ενίσχυση των ψηφιακών υπηρεσιών στο Δημόσιο
Συντάκτης: Eidisis.grΓρήγορα βήματα προς την ενίσχυση πρωτίστως των ψηφιακών υπηρεσιών του Δημοσίου, με έμφαση στην ηλεκτρονική ταυτότητα και την ψηφιακή υπογραφή, θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να «ξεκολλήσει» από την 26η θέση της κατάταξης των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά την Ψηφιακή Οικονομία.