Ελλάδα
Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχει καμία απολύτως συζήτηση για εφαρμογή των σχετικών μέτρων από το 2018
Συντάκτης: Eidisis.grΗ ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Ανησυχία για πρόκληση τεχνητού επεισοδίου από τους Τούρκους στην Κύπρο
Συντάκτης: Eidisis.grΑυξημένος κίνδυνος άνοιας για τα άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα
Συντάκτης: Eidisis.grΕρευνητές του Τμήματος Πληθυσμιακής Υγείας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, με επικεφαλής τον καθηγητή Επιδημιολογίας Μάικλ Γκολντέικρ, ανέλυσαν στοιχεία για πάνω από 1,8 εκατομμύρια ανθρώπους, που εισήχθησαν σε νοσοκομείο σε διάστημα 15ετίας λόγω κάποιου από τα 25 αυτοάνοσα νοσήματα (ρευματοειδή αρθρίτιδα, πολλαπλή σκλήρυνση, ελκώδη κολίτιδα, ψωρίαση, ερυθηματώδη λύκο κ.
Καταδίκη της Ελλάδας για την ενεργειακή απόδοση των κτηρίων
Συντάκτης: Eidisis.grΔωρεάν ΩΡΛ εξέταση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Ακοή
Συντάκτης: Eidisis.grΝΔ: Η κυβέρνηση φέρνει από το παράθυρο τέταρτο μνημόνιο
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίθεση στην κυβέρνηση για την εν εξελίξει διαπραγμάτευση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, λέγοντας ότι «ο κ. Τσίπρας και ο κ. Τσακαλώτος φέρνουν από το παράθυρο τέταρτο μνημόνιο».
Νέα συγκέντρωση των πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης
Συντάκτης: Eidisis.grΚομισιόν: Με τέτοιους ρυθμούς, δεν βγαίνει το πρόγραμμα μετεγκαταστάσεων προσφύγων
Συντάκτης: Eidisis.grΣε καβγά με φωνές και αλληλοκατηγορίες εξελίχθηκε η συζήτηση της ερώτησης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Αθ. Θεοχαρόπουλου προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα. Ο κ.
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ν.Δ. δεν θα ψηφίσει μέτρα»
Συντάκτης: Eidisis.grΤο πλαίσιο της αντιπολιτευτικής πορείας της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και σε περίπτωση επίτευξης συμφωνίας κυβέρνησης και πιστωτών, έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια προσπάθεια να κλείσει και τη σχετική συζήτηση, ειδικά για το εάν θα πρέπει να υπάρξει ή όχι αλλαγή στρατηγικής από την πλευρά του κόμματος.