Ελλάδα
Από την έρευνα για τον Άκη στην εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Μπίκα
Συντάκτης: Eidisis.grΤο ΑΠΘ πρεσβευτής της ελληνικής γλώσσας στη Ρωσία
Συντάκτης: Eidisis.grO επικήδειος λόγος του πρωθυπουργού για τον Φιντέλ Κάστρο
Συντάκτης: Eidisis.gr«Μπορεί εμείς στην Ευρώπη να μη μπορούμε να φανταστούμε τις δυσκολίες που εσείς περάσατε, έχουμε όμως κι εμείς του δικούς μας δυνάστες. Την απάνθρωπη λογική των νόμων της αγοράς και του νεοφιλελευθερισμού.
Ο χείμαρρος Ζουράρις και η απάντηση του καθηγητή Α. Λιάκου
Συντάκτης: Eidisis.grΒραβείο στον ιδιωτικό ερευνητή Γ. Τσούκαλη για τη δίωξη αρχαιοκαπηλίας
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνελήφθη 19χρονος, ως ηγετικό μέλος, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ακόμη νεαρών συνεργών.
Διάκριση αριστείας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο από ευρωπαϊκό οργανισμό
Συντάκτης: Eidisis.grΧίος: Δεν κατάφερε να προσγειωθεί το αεροπλάνο της ΟΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΈφτασε πάνω από το αεροδρόμιο της Χίου, επιχείρησε να προσγειωθεί, αλλά λόγω χαμηλής νέφωσης δεν τα κατάφερε και «σηκώθηκε» αμέσως και πριν προλάβει να κάνει την δεύτερη προσπάθεια ο πιλότος έλαβε εντολή από τον πύργο ελέγχου να επιστρέψει στην Αθήνα.
Αναγκαίος ο διάλογος μεταξύ των θρησκειών, τόνισε ο Δ. Αβραμόπουλος
Συντάκτης: Eidisis.grΕξόφληση των οφειλών του ελληνικού Δημοσίου προς τους δήμους
Συντάκτης: Eidisis.grΕξοφλείται το σύνολο των οφειλών του ελληνικού Δημοσίου προς τους δήμους, όπως αυτές είχαν προσδιοριστεί το 2009, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
Η συγκεκριμένη απόφαση αφορά ποσό ύψους 213.875.000 ευρώ, που αποτελεί την τελευταία από τις οκτώ ετήσιες ισόποσες δόσεις, που προβλέπονταν να αποδοθούν.