espa pkm

Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, 6:38:46 μμ

Ελλάδα

Η κοινωνία ανησυχεί για την οικονομία και αναζητά ηγέτες εν μέσω πολιτικών αδιεξόδων στην Ελλάδα. Η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα είναι εκρηκτική, με τους πολίτες να αναζητούν εναγωνίως διέξοδο από τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τέθηκε σε ισχύ προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων που κινούνται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού από το ύψος της Μέστης μέχρι το Τελωνείο Κήπων.

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στην Εθνική Οδό Σερρών – Δράμας, από το ύψος της διασταύρωσης της εθνικής οδού Μεσορράχης – Αμφίπολης, έως τα διοικητικά όρια με Περιφερειακή Ενότητα Δράμας.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 14 Ιανουαρίου πολλά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε ορεινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας, της Ξάνθης και της Ροδόπης λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2025 21:27

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Κισσέως στο Χορτιάτη

Συντάκτης:

Σε ισχύ τέθηκε, με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Δημοτική Οδό Κισσέως, καθ’ όλο το μήκος της (από οδό Κισσέως 01 έως Καταφύγιο Χορτιάτη), Δ.

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο Τρίτη, 14 Ιανουαρίου, οι σχολικές μονάδες σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, με αποφάσεις των κατά τόπους δήμων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Παραδίδονται μέσα στις επόμενες ημέρες οι 400 νέες θέσεις στάθμευσης Ι.Χ. στον τερματικό σταθμό του Μετρό στη Νέα Ελβετία και οι 610 νέες θέσεις στάθμευσης δικύκλων στο ιστορικό κέντρο, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε ορισμένες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας (χιονοπτώσεις και ολικός παγετός), με απόφαση των δημάρχων δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 14 Ιανουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας της ΠΕ Κοζάνης, και στους δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών της ΠΕ Φλώρινας.

Σε ισχύ τέθηκε από τις 2 το μεσημέρι απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, του ανισόπεδου κόμβου Ιάσμου και του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής.

Επιστημονικό συμβούλιο ακαδημαικών με εξειδίκευση σε θέματα κλιματικής κρίσης, συγκροτείται στον δήμο Θεσσαλονίκης όπως ανακοίνωσε το πρωί ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης στο συνέδριο με θέμα «Η ανθεκτικότητα της Θεσσαλονίκης στην Κλιματική Κρίση 2025 – 2030: 22 σχέδια για την Αστική Θωράκιση & την Κλιματική Ουδετερότητα».