Ελλάδα
Λαϊκή Ενότητα: Εξοντωτικό «τρίγωνο» νέων φόρων, χρεών και κόκκινων δανείων
Συντάκτης: Eidisis.grΣε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε στις 17:25 το απόγευμα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και έχει λάβει διαστάσεις καίγοντας χαμηλή βλάστηση, μακριά από κατοικημένη περιοχή.
Μάχη με τις φλόγες δίνουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με δέκα οχήματα, 30 πυροσβέστες και 13 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το έργο τους συνδράμουν και δύο αεροσκάφη πετζετέλ.
Δρίτσας: Προς εξέταση η ενίσχυση των κανονισμών για τη θαλάσσια ασφάλεια
Συντάκτης: Eidisis.grΤο ελληνοαλβανικό «διπλωματικό επεισόδιο» για τον θάνατο Αλβανού ποινικού σε αστυνομικό τμήμα
Συντάκτης: Eidisis.grΠαραλήρημα του μητροπολίτη Χίου για τέμενος, πρόσφυγες και πολιτικό γάμο
Συντάκτης: Eidisis.grΕπίθεση κατά κυβέρνησης και βουλευτών που στήριξαν τη δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα και όχι μόνο, εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Χίου Μάρκος.
Από άμβωνος, στις ημέρες του εορτασμού του Δεκαπενταυγούστου αλλά και στη συνέχεια, ο μητροπολίτης ξεσπάθωσε εναντίον του συμφώνου συμβίωσης των ομοφυλόφιλων, των προσφύγων, για τους οποίους είπε πως «είναι όλοι λαθρομετανάστες», ενώ επιτέθηκε και στον από 30ετίας θεσμοθετημένο πολιτικό γάμο, λέγοντας για τους δημάρχους: «Δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».
Υποτροφίες από την Μητρόπολη Νέας Ιωνίας για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Παρασκευή θα απολογηθεί ο 78χρονος χειριστής του ταχύπλοου που κατηγορείται για την τραγωδία στην Αίγινα
Συντάκτης: Eidisis.grΌπως επισημαίνουν στα Νέα της Τετάρτης, άνθρωποι με εμπειρία, στις περισσότερες περιπτώσεις η απροσεξία και η έλλειψη ναυτικής αγωγής από πλευράς των χειριστών είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε τραγικά αποτελέσματα.
Από το success story του Αντώνη Σαμαρά στο.. success story του Αλέξη Τσίπρα!
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο Αυτόφωρο οδηγούνται εκ νέου οι Σακκάς και Σεϊσίδης
Συντάκτης: Eidisis.grΖάκυνθος: Πήδηξε από τον καταπέλτη πλοίου για να μην ταξιδέψει
Συντάκτης: Eidisis.grΈνας 56χρονος είχε επιβιβασθεί για να βοηθήσει συγγενικό του πρόσωπο στην μεταφορά των αποσκευών.