Ελλάδα
Εξόφληση δεδουλευμένων ζητούν οι εργαζόμενοι του «Athens Ledra»
Συντάκτης: Eidisis.grΑιχμή των αιτημάτων των 230 εργαζομένων του ξενοδοχείου παραμένει η εξόφληση των δεδουλευμένων τους από την επιχείρηση και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, ωστόσο αυτή τη φορά στην πρώτη γραμμή της συνάντησης τους με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας ετέθη η ανακοίνωση της εταιρίας για οριστική αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης κάτι που «de facto» ισοδυναμεί, όπως υποστηρίζουν, με ομαδικές απολύσεις.
Μπαλκόνι που αποκολλήθηκε σκότωσε 36χρονο σε χωριό των Τρικάλων
Συντάκτης: Eidisis.grΟ άτυχος άνδρας έκανε εργασίες στο πατρικό του σπίτι, το οποίο επισκεπτόταν με την οικογένειά του κάθε καλοκαίρι, καθώς διέμενε στην Αθήνα.
Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για τη διαπραγμάτευση
Συντάκτης: Eidisis.grΝέα κόντρα ξέσπασε την Τετάρτη μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Μαντά πως η κατάργηση του ΕΚΑΣ ήταν «ένα σημείο ήττας στη διαπραγμάτευση».
Ερώτηση Γεωργιάδη για τις δηλώσεις Πολάκη περί δικαστών
Συντάκτης: Eidisis.grΞυδάκης κατά Στουρνάρα για την «ανάγκη μεταρρυθμίσεων»
Συντάκτης: Eidisis.grAιχμές κατά του Γιάννη Στουρνάρα άφησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα ευρωπαϊκών υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων.
Μπουτάρης: «Φρίκαρα με αυτά που έγιναν στη εκκλησία»
Συντάκτης: Eidisis.gr«Δεν μπορεί ο καθένας να μπαίνει σε έναν χώρο και να προκαλεί καταστροφές.
Μέτρα προβολής της Λίμνης Ευβοίας από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Συντάκτης: Eidisis.grΠρόγραμμα άμεσης στήριξης του τουρισμού στην περιοχή της Λίμνης εξήγγειλε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στη σύσκεψη τοπικών παραγόντων, παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μέτρα για την τουριστική προβολή της Λίμνης ώστε να μην χαθεί η τουριστική περίοδος.
ΝΔ: Παρά την κυβερνητική φοροκαταιγίδα τα έσοδα Ιουλίου υστερούν
Συντάκτης: Eidisis.grΕρώτηση της ΝΔ στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες
Συντάκτης: Eidisis.grΕρώτηση προς τους υπουργούς Επικρατείας Νίκο Παππά, Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη κατέθεσαν 13 βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.
Στην ερώτησή τους οι βουλευτές της ΝΔ υποστηρίζουν ότι ο διαγωνισμός έχει στόχο τον κυβερνητικό έλεγχο των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, και διερωτώνται γιατί η κυβέρνηση προχώρησε τη διαδικασία χωρίς να έχει να κριθεί από το ΣτΕ η συνταγματικότητα της απόφασης με την οποία αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητες από το ΕΣΡ, κάτι που, όπως αναφέρουν, απομειώνει το κύρος του διαγωνισμού.