espa pkm

Κυριακή, 31 Μαΐου 2026, 11:52:31 πμ

Ελλάδα

Κλιμακώνει την πίεση προς τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμένος καλώντας για την Πέμπτη έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους έναντι της κυβέρνησης μετά την «γκάφα» Μουζάλα ο οποίος αποκάλεσε την πΓΔΜ, «Μακεδονία».

Αντιμέτωπη με το άνοιγμα όλων των εκκρεμών εθνικών θεμάτων βρίσκεται η κυβέρνηση Τσίπρα, χωρίς να παρέχει στοιχεία αποτελεσματικής διαχείρισης των ζητημάτων και ενώ μία δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ.

Με μια κίνηση έκπληξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να θέσει προ των ευθυνών της την κυβέρνηση, αποφασίζοντας να επισκεφθεί την Ειδομένη, όπου η κατάσταση είναι απαράδεκτη και κατά τον ίδιο, εκεί «βούλιαξε ο ψεύτικος ανθρωπισμός του Αλέξη Τσίπρα».

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2018 θα πρέπει οι βιομηχανίες που δραστηριοποιούνται επί ελληνικού εδάφους να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες διαχείρισης του συνόλου των αποθηκευμένων στις εγκαταστάσεις τους επικίνδυνων αποβλήτων.
Αίτημα χρηματοδότησης για την πιλοτική δρομολόγηση επιβατικών αυτοκινήτων χωρίς οδηγό στους δρόμους των Τρικάλων θα καταθέσουν στην Κομισιόν τον Απρίλιο μέλη της κοινοπραξίας του ερευνητικού προγράμματος «City Mobil2», με στόχο η νέα ιδέα να διαδεχθεί το επιτυχημένο πιλοτικό πρότζεκτ του λεωφορείου χωρίς οδηγό που ολοκληρώθηκε στη θεσσαλική πόλη.
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 07:50

Ο Douleutaras στέλνει online τον... πολωνό υδραυλικό

Συντάκτης:
Τη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους, την επέκταση της κάλυψης σε όλη τη χώρα και το άνοιγμα σε αγορές του εξωτερικού περιλαμβάνει το σχέδιο του startup Douleutaras.gr, το οποίο μέσα σε έναν χρόνο λειτουργίας αναπτύσσεται με σημαντικούς ρυθμούς, παρέχοντας στους καταναλωτές μία διαδικτυακή υπηρεσία μέσα από την οποία μπορούν να βρουν επαγγελματικές υπηρεσίες σε ελκυστικές τιμές.
Ξαφνική κρίση στην κυβέρνηση και έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης με αφορμή το γεγονός ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

«Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ προειδοποίησε το βράδυ της Τρίτης ότι υπάρχουν ακόμη δυσκολίες που μένουν να ξεπεραστούν ώς την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, για να υιοθετηθεί το σχέδιο με στόχο να ανακοπεί η ροή προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη.

Ξαφνική κρίση στην κυβέρνηση και έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης με αφορμή το γεγονός ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

«Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα.
Στο λιμάνι της Καβάλας αναμένεται να καταπλεύσει στις 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης το πλοίο «Νήσος Μύκονος» με 458 μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.