Ελλάδα
Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο η Intralot σε έκθεση στο Λονδίνο
Συντάκτης: Eidisis.grΝέα «όπλα» πρόληψης καρκίνου του πεπτικού
Συντάκτης: Eidisis.grΈνα Giving Centre για τα ασυνόδευτα παιδιά-πρόσφυγες
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Περιφέρεια Αττικής απαγόρεψε τη «Λευκή Νύχτα» της Νέας Σμύρνης
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην Αθήνα την Τρίτη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Συντάκτης: Eidisis.grΗ επίσκεψη πραγματοποιείται εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την προσεχή Παρασκευή, στο πλαίσιο περιοδείας του κ.
Η απόβαση των αγροτών στην Αθήνα - Nέο ραντεβού το Σάββατο στις 11:00
Συντάκτης: Eidisis.grAP: Αποφασισμένη η ΕΕ για αποπομπή της Ελλάδας από τη Σένγκεν
Συντάκτης: Eidisis.grΕπιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες έως την Κυριακή
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεργασία Ελλάδας - Κύπρου - Λιβάνου εγκαινιάζει ο Ν.Κοτζιάς
Συντάκτης: Eidisis.grΈνα νέο τριμερές σχήμα συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Λιβάνου, σε συνέχεια των τριμερών συναντήσεων των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου, Ελλάδας - Κύπρου - Ιορδανίας και Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, πρόκειται να εγκαινιάσει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στο οποίο θα συμμετάσχει την προσεχή Δευτέρα στις Βρυξέλλες.
Λαφαζάνης: Αν δεν πάρει πίσω τα μέτρα, ο Τσίπρας θα φύγει νύχτα
Συντάκτης: Eidisis.grΜεγάλο μπλοκ της Λαϊκής Ενότητας με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και όλα τα στελέχη του κόμματος παρευρέθηκε στο αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.
«Ο γενικός ξεσηκωμός της αγροτιάς και των λαϊκών δυνάμεων και η σημερινή κοσμοπλημμύρα στην πλατεία Συντάγματος, θα σαρώσουν τα αντιασφαλιστικά και αντιαγροτικά μέτρα της κυβέρνησης» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.