Ελλάδα
Θεοδωράκης: Αναζητούμε συμμαχίες στη βάση των μεγάλων αλλαγών στη χώρα
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Ποτάμι αναζητά συμμάχους για την ανατροπή του παλιού συστήματος, που έφερε την κρίση, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτηθείς για το νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε με την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
Ανοιχτοί λογαριασμοί πίσω από τη δολοφονία άνδρα στη Βαρυμπόμπη
Συντάκτης: Eidisis.grΌπως ταυτοποιήθηκε, πρόκειται για 36χρονο Έλληνα, ο οποίος στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για μεταφορά ναρκωτικών.
ΟΛΠ: Δεν οφείλουμε τίποτα στο δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας
Συντάκτης: Eidisis.grΓεννηματά: Το ασφαλιστικό θίγει το σύνολο της κοινωνίας
Συντάκτης: Eidisis.grΣχέδιο απορρύθμισης της κοινωνικής ασφάλισης χαρακτήρισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Η κ. Γεννηματά είπε ότι το νομοσχέδιο «θίγει το σύνολο της κοινωνίας».
Η κυβέρνηση επιχειρεί ανανέωση της ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανίας
Συντάκτης: Eidisis.grΠάνω από 800.000 οι αφίξεις προσφύγων σε ελληνικά νησιά το 2015
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής (Διεύθυνση Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων), σε ολόκληρο το περασμένο έτος αποβιβάστηκαν, προερχόμενοι από τα απέναντι τουρκικά παράλια, συνολικά 847.863 μετανάστες-πρόσφυγες, άντρες, γυναίκες και παιδιά από διάφορες χώρες, κυρίως από την εμπόλεμη Συρία.
Διάθεση για συναίνεση από Μητσοτάκη διαβλέπει ο Ν. Βούτσης για το ΕΣΡ
Συντάκτης: Eidisis.grΤουρκικό ελικόπτερο πάνω από τη βραχονησίδα Ζουράφα
Συντάκτης: Eidisis.grΣε ύψος 600 ποδιών πάνω από τη βραχονησίδα Ζουράφα, ανατολικά της Σαμοθράκης, πέταξε το πρωί της Τετάρτης τουρκικό ελικόπτερο τύπου S-70.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, το τουρκικό ελικόπτερο που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών στις 10:32 το πρωί, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, εξήλθε του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 10:42 και αναγνωρίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική.
Γκαζάκια σε ΔΟΥ στα Εξάρχεια - Προκλήθηκαν μικρές φθορές
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην είσοδο της Εφορίας άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια, δύο από τα οποία εξερράγησαν, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές φθορές.