Ελλάδα
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 18:50
Απόπειρα ληστείας με «δούρειο ίππο» αναπηρικό αμαξίδιο
Συντάκτης: Eidisis.grΑπόπειρα ληστείας σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ηλιούπολη από άτομο που προσποιήθηκε τον ανάπηρο έγινε το πρωί της Παρασκευής.
Ο δράστης, προκειμένου να μην κινήσει τις υποψίες και «εγκλωβιστεί» στην πόρτα ασφαλείας, χρησιμοποίησε ως «δούρειο ίππο» ένα αναπηρικό αμαξίδιο.
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 18:50
Προβλήματα Τροιζηνίας, Μεθάνων και Πόρου στο «μικροσκόπιο» της Περιφέρειας
Συντάκτης: Eidisis.grΟι ελλείψεις στον τομέα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και ζητήματα που σχετίζονται με τον τουρισμό ανέδειξαν, μεταξύ άλλων, τοπικοί φορείς της Τροιζηνίας, των Μεθάνων και του Πόρου στην περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου, η οποία συνοδεύονταν από τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ.
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 18:50
Πέντε υπεραιωνόβιες ελιές-«κοσμήματα» για την Αθήνα
Συντάκτης: Eidisis.grΠέντε υπεραιωνόβια ελαιόδεντρα, ηλικίας 700-1.500 ετών, υποδέχεται τις επόμενες ημέρες ο δήμος Αθηναίων για να μεταφυτευθούν σε χώρους πρασίνου της πρωτεύουσας. Τα ελαιόδεντρα, τα οποία αποτελούν δωρεά της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ, προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή του Αιγίου και η διάσωσή τους αποτελεί υποχρέωση για τη διατήρηση και ανάδειξή τους.
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 17:50
Καμίνης: Τιμή να υπογραφεί στον Δήμο το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης
Συντάκτης: Eidisis.grΣτο δημαρχείο της Αθήνας να υπογραφεί το πρώτο Σύμφωνο Συμβίωσης μεταξύ ομόφυλου ζευγαριού, ζητεί ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Γιώργος Καμίνης.
«Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για την Αθήνα» δήλωσε στον ΣΚΑΙ.
«Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για την Αθήνα» δήλωσε στον ΣΚΑΙ.
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 17:50
«Συνεργασία με ΗΠΑ» ζητα ο έμπορος όπλων που συνελήφθη στην Αθήνα
Συντάκτης: Eidisis.grΒασίλης Γ. Λαμπρόπουλος
«Άμεση έκδοσή του στις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες για την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ζήτησε το μεσημέρι της Παρασκευής από την Εισαγγελία Εφετών ο 49χρονος αμερικανοϊορδανός επιχειρηματίας Ραμί Γκάνεμ που είχε συλληφθεί προ τετραημέρου με την κατηγορία της διακίνησης όπλων».
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 16:50
Εξιχνιάστηκε ληστεία που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό 89χρονης
Συντάκτης: Eidisis.grΣτα ίχνη του δράστη της ληστείας σε βάρος 89χρονης, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της, τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Νίκαια, έφτασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.
Πρόκειται για 37χρονο Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε στο Περιστέρι και συνελήφθη.
Πρόκειται για 37χρονο Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε στο Περιστέρι και συνελήφθη.
Οι ηλικιωμένοι ήταν ο εύκολος στόχος ενός 37χρονου Ρομά και του συνεργού του ο οποίος συνελήφθη για τη ληστεία μετά φόνου μιας 89 χρονης στην Νίκαια.
Από την έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, διέπραξαν, από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, έξι ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Από την έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται, διέπραξαν, από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, έξι ληστείες και μία κλοπή σε βάρος ηλικιωμένων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 16:50
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της στο προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.gr«Η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή για το προσφυγικό απογοήτευσε και όσους πίστευαν ότι έστω και αργά η κυβέρνηση εφαρμόζει κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ώρα του Πρωθυπουργού.
Οι απόφοιτοι της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής πραγματοποιούν στις 15 Δεκεμβρίου εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Δοξιάδη, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του.
O αρχιτέκτονας-πολεοδόμος Κωνσταντίνος Δοξιάδης (1913-75) υπήρξε κορυφαία προσωπικότητα του Ελληνισμού για τον προηγούμενο αιώνα.
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 15:50
Αλ. Τσίπρας: Οι τράπεζες θα μπορέσουν να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη για να επιστρέψουν οι καταθέσεις από τα στρώματα και τα σεντούκια
Συντάκτης: Eidisis.grΤην πεποίθηση ότι μετά και την ανακεφαλαιοποίησή τους οι τράπεζες «θα μπορέσουν να επιτελέσουν τον σκοπό τους και να εμπνεύσουν εμπιστοσύνη για να επιστρέψουν οι καταθέσεις από τα στρώματα και τα σεντούκια», εξέφρασε στην Βουλή ο πρωθυπουργός Αλ.