Ελλάδα
Παγίδεψαν μεγαλολαθρέμπορο όπλων στην Ελλάδα με φορτίο... νερού
Συντάκτης: Eidisis.grΜε ένα κοντέινερ στον Ασπρόπυργο γεμάτο νερό παγίδεψε η ΕΛ.ΑΣ. τον 49χρονο αμερικανοϊορδανικής καταgωγής Γκανέμ Ραμί (Ghanem Rami) ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους λαθρεμπόρους όπλων σε όλο τον κόσμο.
Συζήτηση για το παιδί και τα δικαιώματά του στο Θέατρο Πόρτα
Συντάκτης: Eidisis.grΤα 12 σημεία και τα 47 «αγκάθια» του... μη διαλόγου για την Παιδεία
Συντάκτης: Eidisis.grΜεγάλη απάτη με ελληνοαφρικανικό «επιμελητήριο»
Συντάκτης: Eidisis.grΣχεδόν οι μισοί πάσχοντες δεν ξέρουν ότι είναι διαβητικοί
Συντάκτης: Eidisis.grΣτη Βουλή το νομοσχέδιο με το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια
Συντάκτης: Eidisis.grΚατατέθηκε στη Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Σύμφωνο συμβίωσης, άσκησης δικαιωμάτων, ποινικές και άλλες διατάξεις» και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Βουλής.
Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Βουλής, 32χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε να χειρίζεται ιπτάμενο τηλεκατευθυνόμενο (drone), με ενσωματωμένη κάμερα, που βιντεοσκοπούσε τον προαύλιο χώρο της Βουλής και του Μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη.
Ν. Παρασκευόπουλος: Κατά βάση διοικητική κατάταξη όχι αξιοκρατική η σειρά της επετηρίδας
Συντάκτης: Eidisis.grΑκτιβιστές της Greenpeace έστειλαν μήνυμα από λιγνιτικό σταθμό της ΔΕΗ
Συντάκτης: Eidisis.grΤην ώρα που η Διάσκεψη για το Κλίμα στο Παρίσι πλησιάζει στο δραματικό της φινάλε, ακτιβιστές της Greenpeace στέλνουν μήνυμα στην κυβέρνηση από το μεγαλύτερο λιγνιτικό εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Ομάδα 10 έμπειρων ακτιβιστών της Greenpeace ανεβαίνουν τώρα σε πύργο ψύξης του λιγνιτικού Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη.
Κουτσούμπας: Ο λαός να επιστρέψει τα καλέσματα κοινωνικής συναίνεσης
Συντάκτης: Eidisis.grΤη στήριξη του λαού στη δική του «σφαγή» επιδιώκει να εξασφαλίσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τα περί συναίνεσης, τόνισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση στο Παλέ ντε Σπορ για την επέτειο συμπλήρωσης των 97 χρόνων ζωής και δράσης του κόμματος.