Ελλάδα
Πανούσης: Για να γίνουμε αρεστοί, πάψαμε να είμαστε αριστεροί
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνέχεια στην κόντρα του με την κυβέρνηση και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δίνει με άρθρο του στα Νέα της Πέμπτης ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, κάνοντας λόγο για αριστερούς, κεντρώους, δεξιούς, κεντροαριστερούς και κεντροδεξιούς που «έχουν γίνει ένα ιδεολογικό κουβάρι».
Δηλώσεις Μουζάλα για το προσφυγικό με το βλέμμα στο ταξίδι Τσίπρα στην Τουρκία
Συντάκτης: Eidisis.grΠροσκλητήριο Ρωμανού από τις φυλακές για έναν «μαύρο Δεκέμβρη»
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Ρωμανός με μακροσκελές κείμενο που δημοσιεύεται στο Athens Indymedia αναφέρει ότι ο Μαύρος Δεκέμβρης θα είναι ένας μήνας συντονισμένων δράσεων, προαναγγέλλοντας επιθέσεις σε καταστήματα, ανατινάξεις σπιτιών πολιτικών, κατάληψη σχολείων, πανεπιστημίων και δημαρχείων, εμπρησμούς τραπεζών και αστυνομικών τμημάτων.
Κουμουτσάκος προς Τόσκα: Φαντάζομαι απεργείς κατά της κυβέρνησης
Συντάκτης: Eidisis.grΟκτώ ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε έξω από την Βουλή, ο κ.
Σύνοδος Κορυφής: Η κύρια ευθύνη του περιορισμού της ροής των προσφύγων σε Τουρκία-Αφρική
Συντάκτης: Eidisis.grΤην κύρια ευθύνη για την αποτροπή της ροής των προσφύγων αλλά και της επανεισδοχής των μεταναστών που δεν δικαιούνται άσυλο από τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. στην Αφρική και την Τουρκία, αποφάσισαν οι 28 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στη Σύνοδο της Βαλέτα προχωρώντας στη σύσταση ενός Ταμείου Αρωγής για την Αφρική 1,8 δισ.
ΓΣΕΕ: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά των καταστροφικών πολιτικών
Συντάκτης: Eidisis.grΣε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι δόθηκε «μαζική και αγωνιστική απάντηση στη δογματική εμμονή της κυβέρνησης στις καταστροφικές και αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων» από χιλιάδες εργαζόμενους.
Επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, πραγματοποίησε ομάδα αγνώστων.
Συγκεκριμένα, 10 περίπου άτομα, γύρω στις 16:30 το απόγευμα, πέταξε βόμβες μολότοφ στην πρόσοψη των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, στην περιοχή των Εξαρχείων.