Ελλάδα
Ν. Φίλης: Προτιμώ το 23% εάν τα ισοδύναμα αφορούν όλους
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Νίκος Φίλης δήλωσε ότι την μεγάλη πλειοψηφία ενδιαφέρει η δημόσια ευθύνη, καθώς και ότι είναι υπόθεση της κάθε οικογένειας που θέλει να στέλνει το παιδί της στο ιδιωτικό σχολείο, να πληρώνει και το κόστος.
Τροπολογία ενάντια στο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ετοιμάζει το ΚΚΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνάντηση με εκπροσώπους της της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων είχε τη Δευτέρα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής, ενημέρωσαν τον κ.
Ινστιτούτο Γκαίτε: Υποτροφίες γλωσσομάθειας για νέους ευρωπαίους
Συντάκτης: Eidisis.grFrontex: Eνίσχυση παρουσίας σε Ελλάδα, Κροατία, Βουλγαρία
Συντάκτης: Eidisis.grΤην ενίσχυση της παρουσίας της στα νησιά του Αιγαίου, στα ελληνικά χερσαία σύνορα με την ΠΓΔΜ και την Αλβανία, και στα σύνορα της Κροατίας με τη Σερβία και τη Βουλγαρία ανακοίνωσε η Frontex, στο πλαίσιο της συμφωνίας που επετεύχθη στη μίνι Σύνοδο με τη συμμετοχή ευρωπαίων ηγετών και ηγετών χωρών των Βαλκανίων.
Μηχανική βλάβη σε φορτηγό πλοίο βορειοανατολικά της Άνδρου
Συντάκτης: Eidisis.grΠαυλόπουλος: Ενωμένοι και με συμμαχίες θα επιτύχουμε τους εθνικούς στόχους
Συντάκτης: Eidisis.grΚουμουτσάκος: Ασαφής η απόφαση για το προσφυγικό
Συντάκτης: Eidisis.gr«Ασαφή» χαρακτηρίζει την απόφαση των ευρωπαϊκών κρατών για το μεταναστευτικό, σε επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο επικεφαλής του τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Ο κ.
Ενεχυροδανειστής κατηγορείται για ληστεία πελατών του
Συντάκτης: Eidisis.grΓιατροί και Ανδρ. Ξανθός τα είπαν για τα θέματα της Υγείας
Συντάκτης: Eidisis.grΗ κυρία Σαββαϊδου ελέγχεται ως ύποπτη για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας αναφορικά με πρόστιμο 178 εκ.