Ελλάδα
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 18:50
Ποτάμι: Ζητά πάλι τα οικονομικά στοιχεία του Καναλιού της Βουλής
Συντάκτης: Eidisis.grΤα οικονομικά στοιχεία της τηλεόρασης της Βουλής ζητεί ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με επιστολή του προς το πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση.
Ο κ. Αμυράς επανέρχεται για τρίτη φορά, εντός εξαμήνου, στο θέμα και κάνει λόγο για «ακατανόητη» άρνηση της τέως προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να απαντήσει σε δύο σχετικές επιστολές «παρότι η ίδια είχε δεσμευτεί για αυτό από το βήμα της Βουλής».
Ο κ. Αμυράς επανέρχεται για τρίτη φορά, εντός εξαμήνου, στο θέμα και κάνει λόγο για «ακατανόητη» άρνηση της τέως προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να απαντήσει σε δύο σχετικές επιστολές «παρότι η ίδια είχε δεσμευτεί για αυτό από το βήμα της Βουλής».
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 17:50
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Πρύτανης κατά ΕΑΑΚ για τη διεξαγωγή πάρτι
Συντάκτης: Eidisis.grΠρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Αχιλλέας Ζαπράνης, κατά μελών της φοιτητικής παράταξης ΕΑΑΚ, που υπέγραψαν αίτηση για τη διεξαγωγή πάρτι στους εξωτερικούς χώρους του Πανεπιστημίου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, και τα οποία, σύμφωνα με την αναφορά, παρά την αρνητική απάντηση των πρυτανικών Αρχών, προχώρησαν στη διοργάνωσή του.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 17:50
Ευρω-«καμπάνα» €10 εκατ. για δήμους χωρίς βιολογικό καθαρισμό
Συντάκτης: Eidisis.grΒαρύς έπεσε ο πέλεκυς του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΔΕΕ) για την Ελλάδα. Για άλλη μια φορά η χώρα μας καταδικάστηκε επειδή εν έτει 2015 υπάρχουν ακόμη δήμοι της χώρας που διοχετεύουν τα λύματά τους σε παρακείμενα ρέματα ή τη θάλασσα.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 17:50
36.000 τόνους ψαρικών από 40 χώρες εισάγει η Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.grΤα αλιεύματα που χάνονται παγκοσμίως λόγω της υπεραλίευσης θα μπορούσαν να θρέψουν ως και 20 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως. Τα τελευταία 40 χρόνια έχει εξαφανιστεί το 50% της θαλάσσιας ζωής του πλανήτη.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 17:50
Δεν «ξεψηφίζει» ο Βενιζέλος το νόμο για την ανθρωπιστική κρίση
Συντάκτης: Eidisis.grΠροειδοποίηση για τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος, αλλά και το ΠαΣοΚ, στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση απηύθυνε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μέσω συνεργατών του.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 17:50
Κυρ. Μητσοτάκης: Ενωμένοι και αισιόδοξοι την επόμενη μέρα στη ΝΔ
Συντάκτης: Eidisis.grΔιήμερη περιοδεία στην Ήπειρο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ φτάνοντας στα Ιωάννινα δήλωσε ότι πρώτο μέλημα της ΝΔ είναι να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό.
Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο είπε ότι ολοκληρώνει τη δολοφονία της μεσαίας τάξης και εκφράζει την ιδεολογική εμμονή του κ.
Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο είπε ότι ολοκληρώνει τη δολοφονία της μεσαίας τάξης και εκφράζει την ιδεολογική εμμονή του κ.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 16:50
Δίκη ΧΑ: «Ως ΔΙΑΣ δεν επιχειρήσαμε, φοβηθήκαμε τους χρυσαυγίτες»
Συντάκτης: Eidisis.grΤην ολιγωρία της Αστυνομίας το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και τη «συνάφειά» της με τη Χρυσή Αυγή επιχείρησε να καταδείξει η πολιτική αγωγή κατά την εξέταση του μάρτυρα αστυνομικού κ.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 16:50
Η Γερμανία μάς δώρισε 12 συσκευές για ταυτοποίηση προσφύγων
Συντάκτης: Eidisis.grΔώδεκα συσκευές με σύστημα σύγκρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων των αιτούντων άσυλο και μεταναστών παραδίδει το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρεσβευτής της Γερμανίας κ. Πέτερ Σόοφ στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 16:50
Εντατικό σεμινάριο για ιατρούς, υγειονομικούς και διασώστες
Συντάκτης: Eidisis.grΈνα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο, το 5ο εντατικό σεμινάριο «Διαχείρισης Θυμάτων Καταστροφών», ξεκινάει στην Κω στις 17 Οκτωβρίου από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διεθνής Ιατρική Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 16:50
Νέο ναυάγιο στη Λέσβο - Σύγκρουση λέμβου με σκάφος του Λιμενικού
Συντάκτης: Eidisis.grΝαυάγιο μισό μίλι από τις ακτές της Μυτιλήνης με οκτώ αγνοούμενους πρόσφυγες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παλιό ξύλινο σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε πλοίο ανοικτής θαλάσσης (ΠΑΘ) του Λιμενικού πολύ κοντά στον Μόλυβο με αποτέλεσμα να βυθιστεί.