Ελλάδα
Κυρ.Μητσοτάκης: Δεν έχουμε περιθώρια για μεταβατικές λύσεις
Συντάκτης: Eidisis.grΑιχμές Γεωργιάδη: Οι ηγέτες δεν κερδίζουν κρυπτόμενοι
Συντάκτης: Eidisis.grΜιλώντας στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος εμμέσως στον περιφερειάρχη, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως όποιος θέλει να αναδειχτεί σε αληθινό ηγέτη δεν μπορεί να δοξάζεται «κρυπτόμενος».
Αναψε φωτιές η πρόταση Καμμένου για εθελοντική στράτευση γυναικών
Συντάκτης: Eidisis.grO ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να διαφωνεί με τη συγκεκριμένη πρόταση, με την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του κόμματος, Ράνια Σβίγκου να γράφει στο Twitter: «Η πρόταση για εθελοντική στράτευση των γυναικών βρίσκει αντίθετο τον ΣΥΡΙΖΑ».
Θεσσαλονίκη: Κυνηγός σκότωσε κατά λάθος έναν 22χρονο
Συντάκτης: Eidisis.grΝεαρός κυνηγός τραυματίστηκε θανάσιμα σε αγροτική περιοχή στη Νέα Απολλωνία, έξω από τη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος άνδρας έπεσε νεκρός ύστερα από πυροβολισμό που δέχθηκε από άνδρα, 51 ετών, ο οποίος τον πέρασε για θήραμα.
Το ταμείο είναι μείον στη Νέα Δημοκρατία και για τις εκλογές - Που επενδύουν οι υποψήφιοι αρχηγοί
Συντάκτης: Eidisis.grΤο ταμείο είναι μείον για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει εισέλθει στην εσωκομματική διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού, η οποία εκτιμάται πως θα κοστίσει περί τις 800.000 ευρώ!
To οικονομικό κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο για ένα υπερχρεωμένο κόμμα και ήδη αυτό το θέμα…«καίει» κυριολεκτικά όλους τους υποψηφίους, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των ψηφοφόρων που θα προσέλθουν στην εκλογή, τι ποσό θα καταβάλουν (αν θα είναι 2 ευρώ για τα μέλη και 10 ή 20 ευρώ για τους φίλους), πόσες κάλπες θα στηθούν (σ.
ΕΛ.ΑΣ.: Εξάρθρωσε μεγάλη σπείρα διακίνησης μεταναστών
Συντάκτης: Eidisis.grΑποστόλου: Πώς θα αμβλυνθούν τα δύσκολα μέτρα για τους αγρότες
Συντάκτης: Eidisis.grΕΛ.ΑΣ.: Εξάρθρωσε μια από τις μεγαλύτερες οργανώσεις διακίνησης αλλοδαπών
Συντάκτης: Eidisis.grΈκλεψαν το χέρι του Αγίου Χαραλάμπους από το Μέγα Σπήλαιο στα Καλάβρυτα
Συντάκτης: Eidisis.grΛίγο πριν τις 3 το μεσημέρι η κλοπή έγινε αντιληπτή και καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τον ηγούμενο.