Την παρουσίαση της μεγάλης διαδικτυακής έρευνας του αναφορικά με τις ανάγκες του ΕΕΘ πραγματοποίησε σήμερα ο συνδυασμός «Ισχυροί Επαγγελματίες» του Θάνου Κουλουτμπάνη. Τα δεδομένα που εξήχθησαν από τις απαντήσεις παρουσίασε ο Δημήτρης Βασιλειάδης της εταιρείας ερευνών Interview που είχε αναλάβει και την ανάλυση τους.
Ελλάδα
Παρουσιάστηκε η μεγάλη έρευνα του συνδυασμού «Ισχυροί Επαγγελματίες» για το ΕΕΘ
Συντάκτης: Eidisis.grΣακχαρώδης διαβήτης και παχυσαρκία: οι σύγχρονες προκλήσεις για την υγεία
Συντάκτης: Eidisis.grΟ σακχαρώδης διαβήτης και η παχυσαρκία αποτελούν τις σύγχρονες μάστιγες με τον επιπολασμό και των δύο νόσων να αυξάνεται εντυπωσιακά παγκοσμίως και να επιτάσσει ιδανικές λύσεις για την πρόληψη και την τεκμηριωμένη διαχείριση.
ΟΑΣΘ: Ανανέωση στόλου και μείωση εισιτηρίου για τη νέα χρονιά
Συντάκτης: Eidisis.grΜε το 50% του στόλου του να αφορά σε νέα λεωφορεία, ο ΟΑΣΘ θα εισέλθει στη νέα χρονιά, ύστερα από τη σημερινή υπογραφή της σύμβασης για την απόκτηση 159 επιπλέον οχημάτων από τη Γερμανία μέσω χρονομίσθωσης.
«I am Jamilia»: Μια φωτογραφική τεκμηρίωση για τις απαγωγές νυφών στο Κιργιστάν και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών
Συντάκτης: Eidisis.gr«Του άρεσα, του ανθρώπου που με απήγαγε, αλλά δεν τον συμπαθούσα. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου μαζί του. Και ιδού το αποτέλεσμα· μετά την απαγωγή, πήρα μερικά χάπια, έπεσα σε κώμα και έμεινα ανάπηρη (χρόνια σε συναισθηματική δυσφορία).
Μουσικοθεατρική παράσταση – αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Συντάκτης: Eidisis.grΜουσικοθεατρική παράσταση – αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία με τίτλο «Σχίζοντας τις θολές γραμμές των οριζόντων» διοργανώνει το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο σήμερα, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024, σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης «ΜΙΜΗΣΙΣ ΠΡΑΞΕΩΣ».
Το λογότυπο στο Μετρό της Θεσσαλονίκης – Τι συμβολίζει
Συντάκτης: Eidisis.grΤο πεζό “μ” μέσα σε ένα κύκλο που θυμίζει τα τούνελ του μετρό έρχεται να αποτυπώσει την ιστορία της Θεσσαλονίκης και να δέσει στη σημερινή εποχή μέσα από ένα σύγχρονο μέσο μαζικής μεταφοράς όπως είναι το μετρό.
Θεσσαλονίκη: Νταλίκα δίπλωσε και φράκαρε την κυκλοφορία στην ΠΑΘΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΚλειστό παραμένει από τις 08:30 περίπου τμήμα της εθνικής οδού στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λόγω νταλίκας που δίπλωσε στην ΠΑΘΕ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία .
Η έκθεση «Εμείς, το τέρας» αποκαλύπτει τις εσωτερικές μας συγκρούσεις
Συντάκτης: Eidisis.grΜε έναν τολμηρό καλλιτεχνικό διάλογο πάνω στην έννοια του «τέρατος», το MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών φιλοξενεί την κεντρική έκθεση του 65ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που έριξε την περασμένη Κυριακή αυλαία, υπό την επιμέλεια του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ, Ορέστη Ανδρεαδάκη.
Σεισμός 3,7 βαθμών Ρίχτερ πλήττει τον δήμο Βόλβης
Συντάκτης: Eidisis.grΣεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10.40 το βράδυ με επίκεντρο τον δήμο Βόλβης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον Σεισμολογικό Σταθμό του ΑΠΘ, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην περιοχή της Νέας Απολλωνίας και το εστιακό βάθος ήταν 3 χιλιόμετρα.
Η 39η Philoxenia-Hotelia ανοίγει με τιμώμενο τον δήμο Διδυμοτείχου και εξωτικά χρώματα
Συντάκτης: Eidisis.grΗ 39η διεθνής έκθεση τουρισμού Philoxenia-Hotelia της ΔΕΘ-Helexpo AE ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη, με τιμώμενο προορισμό τον δήμο Διδυμοτείχου, «την αρχή και όχι την άκρη της Ελλάδας».