espa pkm

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2026, 6:32:48 μμ

Ελλάδα

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 16:50

Καμμένος: Στήριξα τον Τσίπρα που έδωσε μάχη σαν θηρίο

Συντάκτης:
Να μην γυρίσει πίσω σε εκείνους που έκρυψαν τη λίστα Λαγκάρντ και εμπλέκονται στα εξοπλιστικά σκάνδαλα, κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Αντίθετα, ζήτησε στήριξη από τους ψηφοφόρους, ώστε με τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να αλλάξει σελίδα η χώρα και να προχωρήσει στην ανάπτυξη.
Aπέκλεισε το ενδεχόμενο νέων εκλογών, σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την συνεργασία με την ΝΔ, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης από την Πρέβεζα, όπου παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε, από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στις περιοχές της Πλατείας Κάνιγγος, Βάθης, Αμερικής, του χώρου γύρω από τα Προπύλαια και του Πνευματικού Κέντρου.
Διευκρινίσεις για τους φόρους υπέρ τρίτων που καταργούνται στα εισιτήρια κινηματογράφων και δημοσίων θεαμάτων εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων αποσαφηνίζοντας πως οι επιβαρύνσεις παύουν να ισχύσουν από τις 19 Αυγούστου.
Μεγάλη καθυστέρηση στη διαδικασία ταυτοποίησης των μεταναστών λόγω του μικρού αριθμού της αστυνομικής δύναμης που υπάρχει στο νησί, αναφέρει ο δήμαρχος της Κω Γ. Κυρίτσης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε: «Δεν έχουμε τη δυνατότητα με τη δύναμη της αστυνομίας που υπάρχει εδώ να γίνεται ταυτοποίηση σύντομα.
Η αναζήτηση και άλλων χώρων για τη δημιουργία ανοιχτών κέντρων φιλοξενίας προσφύγων, προκειμένου να διασφαλιστεί ο προσωρινός χαρακτήρας του κέντρου στον Ελαιώνα τέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, κατά τη συνάντησή τους, την Πέμπτη, στο υπουργείο Εσωτερικών.
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 15:50

Φορτσάκης: «Ωρολογιακή βόμβα τα κενά στα σχολεία»

Συντάκτης:
Για ερασιτεχνισμούς κατηγορεί την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Παιδείας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο Θεόδωρος Φορτσάκης.

Ο υπεύθυνος του τομέα Παιδείας της ΝΔ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου, κρατά στα χέρια της μια ωρολογιακή βόμβα που αναμένεται να εκραγεί από στιγμή σε στιγμή και να τινάξει στον αέρα το νέο σχολικό έτος.
Αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών πραγματοποιήθηκε, από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στις περιοχές της Πλατείας Κάνιγγος, Βάθης, Αμερικής, του χώρου γύρω από τα Προπύλαια και του Πνευματικού Κέντρου.

Στόχος του ΚΚΕ είναι η μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυσή του, ανέφερε σήμερα ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι. Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν θέτει αριθμητικούς στόχους, προσθέτοντας ταυτόχρονα «γιατί όχι; η δυνατότητα υπάρχει».

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 13:50

Υπο έλέγχο η δασική πυρκαγιά στην Πύλα Μεσσηνίας

Συντάκτης:
Σε εξέλιξη βρίσκεται δασική πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Πύλα Μεσσηνίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 26 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα 14 ατόμων, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.