espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 7:58:17 πμ

Ελλάδα

Όπλα βρέθηκαν σε φορτηγό με ξένη σημαία στη θαλάσσια περιοχή της Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εντοπισμός του οπλισμού έγινε κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος στο οποίο πήρε μέρος Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης και Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών του Λ.

Ραντεβού με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου, όπως είπε, να συζητηθούν θέματα όπως ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, το μεταναστευτικό και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευ.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 16:50

Φώτης Κουβέλης: «Ανάγκη να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

Συντάκτης:

Την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να κερδίσει την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση και να αποδείξει ότι η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει και δεν είναι κατάλληλη μόνο για να αντιπολιτεύεται, ζήτησε ο Φ.

Τον κίνδυνο να μείνει το νησί χωρίς νερό τις επόμενες ημέρες αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΖ, λόγω της μεγάλης οφειλής προς τη ΔΕΗ, η οποία, χθες, έκανε γνωστό ότι προχωρά άμεσα σε διακοπή ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια.
Τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της λειτουργίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου έκρουσε η αναπληρώτρια διοικήτρια του ιδρύματος, Αθανασία Κακαλή, στο περιθώριο της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΑΜΘ).
«Πρέπει να εφαρμόσουμε τη συμφωνία, διαφορετικά η χώρα θα πάει σε τέταρτο μνημόνιο», τόνισε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε πως «ο τόπος χρειάζεται μεγάλες κυβερνήσεις συνεργασίας» και κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν το Ποτάμι για να επιβάλει μεγάλες συμμαχίες με όσους θέλουν.
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 15:50

Φ. Κουβέλης: «Ανάγκη να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ»

Συντάκτης:

Την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να κερδίσει την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση και να αποδείξει ότι η αριστερά μπορεί να κυβερνήσει και δεν είναι κατάλληλη μόνο για να αντιπολιτεύεται, ζήτησε ο Φ.

Κινητή μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκεται από χθες Δευτέρα, στο νησί της Κω, προκειμένου να αναπτύξει δράσεις και παρεμβάσεις σε επίπεδο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης, της συμβουλευτικής και κοινωνικής υγείας, καθώς και της προαγωγής υγείας στο ακριτικό νησί, το οποίο δοκιμάζεται από τα έντονα μεταναστευτικά ρεύματα εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, εξαπέλυσε η υπεύθυνη Παιδείας του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Η κ. Χριστοφιλοπουόλου σε δήλωση της αναφέρει ότι «η εκπαίδευση, τυπική και άτυπη, γίνεται πάλι έρμαιο του ατελείωτου ιδεοληπτικού εκκρεμούς του κ.

Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015 14:50

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ

Συντάκτης:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος πρόκειται να εγκαινιάσει τη ΔΕΘ στις 5 Σεπτεμβρίου. Την επομένη στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στις 12-13 ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ειδικότερα, στις 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι.