Ελλάδα
Ειδικότερα, στις 6 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την 80ή ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος, το απόγευμα, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι.
«Η ψήφιση του 3ου Μνημονίου, η ενεργητική υποστήριξή του και η μετατροπή του σε στρατηγικό ορίζοντα, ο άνευ όρων κυβερνητισμός και η πλήρης περιθωριοποίηση και απαξίωση του κόμματος, συνιστούν τους βασικούς λόγους γι’ αυτή τη χρεοκοπία, καθώς και για το γεγονός πως πλέον δεν μπορούμε να δούμε τους εαυτούς μας εντός ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όμως και να υπερασπιστούμε την επιδίωξη της συνέχισης μιας αριστερής στρατηγικής με όχημα τον μεταλλασσόμενο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
Μεϊμαράκης: «Από τη Ρηγίλλης, από τις ρίζες μας ξεκινάμε…»
Συντάκτης: Eidisis.gr«Από τη Ρηγίλλης, από τις ρίζες μας ξεκινάμε…» είναι το μήνυμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λίγες ώρες πριν από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, έξω από την ιστορική έδρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Frontex: Εμείς δεν ανοίξαμε πυρ στο επεισόδιο της Σύμης
Συντάκτης: Eidisis.grΠερισσότερα στοιχεία για τα γεγονότα που διαδραμματίστηκαν στη Σύμη, όταν στη διάρκεια καταδιώξης πλοίου που μετέφερε μετανάστες, από το Λιμενικό, αντηλλάγησαν πυρά, ζητά η Frontex. Μετά το επεισόδιο, ένας 17χρονος μετανάστης εντοπίστηκε νεκρός.
Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «δεν θα ψηφίσουμε τη φορολογία των αγροτών»
Συντάκτης: Eidisis.grΡαντεβού με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου, όπως είπε, να συζητηθούν θέματα όπως ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, το μεταναστευτικό και τα κονδύλια του ΕΣΠΑ, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευ.
Τσίπρας: Οι παλιοί πολιτικοί μας έπρωξαν στο χαντάκι, μας γέμισαν χρέη
Συντάκτης: Eidisis.grΤην αντιπράθεση του με το παλιό πολιτικό σκηνικό, που αποτελεί αιχμή του δόρατος της προεκλογικής του εκστρατείας, κλιμάκωσε απο τα Χανά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Οι παλιοί πολιτικοί μάς έσπρωξαν στο χαντάκι, μας γέμισαν χρέη.
Εξαφάνιση 11χρονου από το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»
Συντάκτης: Eidisis.grΟι Αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού απευθύνουν έκκληση στο κοινό για πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του, αναφέροντας πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Κυβέρνηση τετραετίας με κορμό τη Ν.Δ
Συντάκτης: Eidisis.gr«Κυβέρνηση συνεργασίας με κορμό τη Νέα Δημοκρατία» είναι η φράση που ακούγεται όλο και πιο έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, τόσο από την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και από κορυφαία στελέχη.
Κουτσούμπας κατά Λαφαζάνη: Το ΚΚΕ δεν λέει «εκτός ευρώ και εντός ΕΕ»
Συντάκτης: Eidisis.grΟ λαός που τα έχει δοκιμάσει όλα, έχει αποκτήσει πείρα και μπορεί να την αποκρυσταλλώσει τώρα, ενισχύοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το ΚΚΕ, καθώς υπάρχει λύση στον δρόμο της ανατροπής, τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.