espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 1:27:04 πμ

Ελλάδα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρακολουθεί συστηματικά την κατάσταση στην Κω και αν της ζητηθεί είναι έτοιμη να συνδράμει την Ελλάδα.

Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Νατάσα Μπερτό, από τις Βρυξέλλες, σημειώνοντας πως ο αρμόδιος για το θέμα Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις ελληνικές αρχές.
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 18:50

Εκπτώσεις στα διόδια ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Συντάκτης:

Ελκυστικότερη πολιτική διοδίων για τις παραχωρήσεις της Ιόνιας Οδού (Μεταμόρφωση - Σκάρφεια) και του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) για τους μόνιμους κατοίκους και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός, κ.
Επίσκεψη στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι (13:00) ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, καθώς και με στελέχη του υπουργείου.
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο θα συναντήσει το μεσημέρι, στις 13:00, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο πολιτικός αρχηγός ζήτησε να συναντήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να του εκθέσει τις απόψεις του και να συζητήσουν για το μεταναστευτικό.
Από το Βερολίνο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία ενημέρωση όσον αφορά το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν Μέρκελ και Τσίπρας τις προηγούμενες μέρες μεταδίδει η Deutsche Welle. Ευσταθούν τα όσα διαρρέουν από την ελληνική πλευρά, αναρωτιέται.
Πλήθος ρεπορτάζ και σχολίων δημοσιεύεται σήμερα στον γερμανικό και διεθνή τύπο με θέμα την συμφωνία μεταξύ ελληνικής κυβέρνησης και ευρωπαϊκών θεσμών. Στο στόχαστρο η πολιτική γραμμή του Αλέξη Τσίπρα μεταδίδει η Deutsche Welle.
Επίσκεψη στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι (13:00) ο πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, καθώς και με στελέχη του υπουργείου.

Με άτυπη ενημέρωση η Νέα Δημοκρατία αναφέρεται στο τρίτο μνημόνιο της κυβέρνησης και κάνει σύγκριση με το e-mail Χαρδούβελη. Μιλά για νέα πολύ σκληρότερα μέτρα μετά από έξι μήνες διαπραγμάτευσης και ενώ η χώρα έχει μπει σε ακόμη βαθύτερη ύφεση.

Γούνες εκτιμώμενης αξίας 248.000 ευρώ άρπαξαν δυο άγνωστοι από κατάστημα γουναρικών στη Χαλκιδική.

Χρησιμοποιώντας βαριοπούλα, ο ένας από τους δύο έσπασε τη βιτρίνα του καταστήματος που βρίσκεται στη Μαρίνα Σάνη της Κασσάνδρας.