Ελλάδα
<div>Βουλή: Στα 9 δισ. ευρώ οι γερμανικές οφειλές από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο</div>
Συντάκτης: Eidisis.grΣε 9 δισεκατομμύρια ανέρχονται οι γερμανικές οφειλές έναντι της Ελλάδας, από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών τα μέλη της Ειδικής Επιτροπής του υπουργείου Οικονομικών (Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους) που συνέταξε την Έκθεση για τον «Προσδιορισμό Αξιώσεων από τις Γερμανικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο».
Τσίπρας: «Η Ελλάδα χρειάζεται βιώσιμη λύση, όχι μόνο μια συμφωνία»
Συντάκτης: Eidisis.grΣτις προτάσεις που έκανε η ελληνική κυβέρνηση αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην παρέμβασή του κατά τη Σύνοδο Κορυφής, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Στόχος ήταν να ενημερώσει τους περισσότερους ηγέτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν για τη σύγκλιση των απόψεων, την πρόοδο που έχει σημειωθεί και τις προσπάθειες που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα.
«Τελείωσε το παιχνίδι» είπε στον Αλ. Τσίπρα ο Ντόναλντ Τουσκ
Συντάκτης: Eidisis.grΑντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας στην Αθήνα ο Αντώνης Καφετζόπουλος
Συντάκτης: Eidisis.grΣτην ώρα τους θα καταβληθούν οι συντάξεις, διαβεβαιώνει η κυβέρνηση
Συντάκτης: Eidisis.grΠώς έγραψαν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές – στατιστικά στοιχεία
Συντάκτης: Eidisis.gr«Το εκδικητικό πνεύμα δεν μπορεί να έχει θέση στην πολιτική ζωή, ειδικά αυτήν την κρίσιμη στιγμή»,σχολίασε ο Σταύρος Θεοδωράκης για την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά να σχηματισθεί οικουμενική κυβέρνηση χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα και τον ίδιο για να εφαρμόσει τη συμφωνία.