espa pkm

Σάββατο, 11 Απριλίου 2026, 7:15:14 μμ

Ελλάδα

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 19:00

Δήλωση Αλέκου Παπαδόπουλου στο «Βήμα»

Συντάκτης:
«Ζούμε σε μια χώρα που ακόμη και η αλήθεια μπορεί να πει ψέματα, όπως είπε ο Ζήσιμος Λορεντζάτος».

Αυτά δήλωσε στο «Βήμα» ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, για όσα διαχέονται αυτή την περίοδο από την κυβέρνηση.

Εκδίδεται, σήμερα Tετάρτη στη χώρα μας από τις Αρχές της Τουρκίας, κατόπιν αιτήματος των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών, 57χρονος Έλληνας, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δις ισόβια και κάθειρξη 25 ετών για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, καθώς και για παραβάσεις περί ναρκωτικών.
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο θα γίνει στις 11.30 το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και ο κ.
Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε στην Τράπεζα της Ελλάδος την έκθεση του διοικητή Γιάννη Στουρνάρα χαρακτηρίζοντάς τη ως «απαράδεκτη», εξαπολύοντας ταυτόχρονα σφοδρή επίθεση εναντίον του.

«Θέλω να πω στον κ.

Νέα επίθεση με σκληρές εκφράσεις εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, κατά τάσεων και ρευμάτων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να τα κατονομάζει.

Σε άρθρο του που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο γνώμης anoixtoparathyro.gr, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θέτει και πάλι θέμα ιδεολογίας στο ΣΥΡΙΖΑ και το συνδέει με τη λειτουργία της κυβέρνησης.

Νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δημήτρης Αλεξόπουλος.

Τοπικά μέσα ενημέρωσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία με κυνηγετική καραμπίνα.

Πηγή: Το Βήμα
Συνολικά 432 παράτυπους μετανάστες περισυνέλεξε το Λιμενικό το τελευταίο 24ωρο, σε 12 περιστατικά έρευνας και διάσωσης στις θαλάσσιες περιοχές Λέσβου, Σάμου, Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου και Κω.

Στο μεταξύ, με επιστολή του στον πρόεδρο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Γιώργο Πατούλη, ο δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός ζητά στήριξη για την αντιμετώπιση του ζητήματος των παράτυπων μεταναστών.
Με καρφιά για τον βίο και την πολιτεία της Βίκυς Σταμάτη αλλά και πλήρη αποδόμηση της αξιοπιστίας του Νίκου Ζήγρα, επισφράγισε την κατάθεσή της ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη για τα εξοπλιστικά, η μάρτυς κυρία Σώνα Λεοντοπούλου, πρώην σύζυγος του Νίκου Ζήγρα.

Την ανάκληση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για την μονάδα ανακύκλωσης (ΚΔΑΥ) του Ασπροπύργου στην οποία προκλήθηκε η πρόσφατη πυρκαγιά, ζητεί το Σώμα Επιθεωρητών Περιβάλλοντος με έγγραφό του που στάλθηκε την Δευτέρα 15 Ιουνίου -6-2015 στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και κοινοποιήθηκε στην ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και στην Περιφέρεια Αττικής.
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015 17:50

Πολεμική ρητορική στο Βερολίνο

Συντάκτης:
Αποστολή Βερολίνο

Μέρες πολέμου στο Βερολίνο. Τα μέσα ενημέρωσης σκηνοθετούν το showdown, την τελική αναμέτρηση μεταξύ Αθήνας και δανειστών, ως την συντέλεια της Ελλάδας - εν μέρει και της ευρωζώνης.