Ελλάδα
Τσίπρας καλεί Πούτιν λίγο πριν το τέλος του δρόμου
Συντάκτης: Eidisis.grΤηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ζήτησε ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας - αίτημα που έγινε αποδεκτό.
Οι δύο ηγέτες αναμένεται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά το μεσημέρι της Παρασκευής για θέματα που αφορούν την παρουσία του ελληνα πρωθυπουργού στην Αγία Πετρούπολη, καθώς και την επιχειρηματική και ενεργειακή συνεργασία των δύο χωρών.
«Οχι» στα Σούπερ Μάρκετ τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα
Συντάκτης: Eidisis.grΕκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Είναι αυτό τέχνη;»
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει: «Η Ελλάδα μας ενώνει! Αναγκαίο όσο ποτέ χωρίς κομματικούς εγωισμούς και άναρθρες κραυγές να υπάρξει εθνική συνεννόηση.
Φαρμακοποιοί: Οχι στην πώληση μη συνταγογραφούμενων από σούπερ-μάρκετ
Συντάκτης: Eidisis.grΑλλαγή σκηνικού: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα
Συντάκτης: Eidisis.grΛαφαζάνης: Η Ελλάδα δεν είναι «οικόπεδο» ούτε εκβιάζεται
Συντάκτης: Eidisis.grΕπικριτικός απέναντι στον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για τις διεθνείς ενεργειακές σχέσεις Άμος Χοκστάιν εμφανίσθηκε σήμερα Παρασκευή ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Αφορμή στάθηκε τοποθέτηση του Χοκστάιν ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία ότι η εξέταση από μέρους της Ελλάδας της επέκτασης ενός αγωγού “Turkstream” που θα μεταφέρει από τη Ρωσία μέσω Τουρκίας και Ελλάδας αέριο στην Ευρώπη δεν θα συνεισφέρει στην ενεργειακή διαφοροποίηση, θα συγκεντρώσει ενδεχομένως το ενδιαφέρον των αρχών ανταγωνισμού της Ε.
Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας
Συντάκτης: Eidisis.grΤροποποιήσεις στον Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας επιφέρει το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή, σύμφωνα με τις οποίες επανακαθορίζονται οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για την κτήση της ελληνικής ιθαγένειας. Μεταξύ αυτών ορίζεται ότι: