Ελλάδα
Γκάουκ: Να είμαστε ανοιχτοί στο θέμα των πολεμικών επανορθώσεων προς την Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.grO πρόεδρος της Γερμανίας Γιοάχιμ Γκάουκ εξέφρασε την υποστήριξή του προς τα αιτήματα της Αθήνας σχετικά με την καταβολή πολεμικών επανορθώσεων, ακόμα κι αν η γερμανική κυβέρνηση έχει επανειλημμένα απορρίψει τα αιτήματα αυτά.
Συνάντηση Θ. Δρίτσα με δήμαρχο και έπαρχο Λήμνου
Συντάκτης: Eidisis.grΚατατέθηκε το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Παιδεία
Συντάκτης: Eidisis.grΟΟΣΑ: Λιγότερο ικανοποιημένοι από την ζωή τους οι Ελληνες
Συντάκτης: Eidisis.grΟλοκληρώθηκαν οι πορείες για την Εργατική Πρωτομαγιά στην Αθήνα
Συντάκτης: Eidisis.grΠορείες για την Πρωτομαγιά στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις
Συντάκτης: Eidisis.grΑριστερό Ρεύμα-ΣΥΡΙΖΑ: «Εταίροι» και δανειστές καλούν την κυβέρνηση σε ταπεινωτική συνθηκολόγηση
Συντάκτης: Eidisis.grΑρθρο στον ιστότοπο iskra.gr που εκφράζει απόψεις του Αριστερού Ρεύματος του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου στο οποίο υποστηρίζεται ότι ο Ντάισελμπλουμ και το ΔΝΤ εκπέμπουν εκβιαστικά τελεσίγραφα και ότι η μόνη προοδευτική διέξοδος για τον λαό είναι η κυβέρνηση να εφαρμόσει αταλάντευτη το ριζοσπαστικό πρόγραμμά της.
Συλλαλητήρια για την Εργατική Πρωτομαγιά - Συνεχής ενημέρωση
Συντάκτης: Eidisis.grΒαρουφάκης: «Δεν υπήρχε δυνατότητα άρνησης επιστροφής των €10,9 δισ.»
Συντάκτης: Eidisis.gr«Δεν υπήρχε καμία νομική δυνατότητα, μετά την 20η Φεβρουαρίου, εμείς ή το ΤΧΣ να αρνηθεί την επιστροφή των ομολόγων των 10,9 δισεκατομμυρίων». Αυτό ανεφερε, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών, κ.Γιάνης Βαρουφάκης, στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ.