Ελλάδα
Μετεπιβίβαση επιβατών Προαστιακού στο τμήμα Ασπροπύργου-Μεταμόρφωσης
Συντάκτης: Eidisis.grΣέρρες: Σε απελπισία αγρότες-έμποροι μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Συντάκτης: Eidisis.gr«Το νερό έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
<div>Βαρουφάκης: Θα επιστρέψει το αφορολόγητο των €12.000 το β' εξάμηνο του 2015 – Δεν θα υπογράψω αύξηση ΦΠΑ στα νησιά</div>
Συντάκτης: Eidisis.grΣαμαράς: «Ναι» σε κυβέρνηση ενότητας για την παραμονή στο ευρώ
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή - Στο επίκεντρο η διαπραγμάτευση
Συντάκτης: Eidisis.grΝα ενισχύσει το επιχείρημα ότι παραμένει εθνικά υπεύθυνη η ΝΔ και δεν προτάσσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες επιδιώκει η αξιωματική αντιπολίτευση, στέλνοντας δυο σαφή μηνύματα: στην κυβέρνηση να μην διανοηθεί να υπάρξει πιστωτικό γεγονός και προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι διατεθειμένη να συμμετάσχει σε έναν κυβερνητικό συνασπισμό προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ.
Νεοδημοκρατικό τείχος προστασίας για τον Κώστα Καραμανλή μετά τη στόχευσή του από τον Βαγγέλη Βενιζέλο
Συντάκτης: Eidisis.grΝα υπερασπιστεί την περίοδο των τελευταίων δυόμιση ετών που ήταν βασικός κυβερνητικός πυλώνας ετοιμάζεται η ΝΔ που θεωρεί ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σχέδιο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το μείζον θέμα της διαπραγμάτευσης με τους πιστωτές.
Αντώνης Σαμαράς: Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η χώρα βρίσκεται υπό συνεχή κατάληψη. Η δημόσια ασφάλεια απειλείται καθημερινά.
Από τον πολύ… «διάλογο με τους κουκουλοφόρους», έχασαν τον έλεγχο στα Πανεπιστήμια, ανέχονται επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα, δεν μπορούν να προστατέψουν τη χώρα από τα κύματα λαθρομεταναστών που πολλαπλασιάζονται.
Δύο συλλήψεις για προμήθεια όπλου στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»
Συντάκτης: Eidisis.grΟι δυο τους κατείχαν από κοινού πολεμικό τυφέκιο με σκοπό τον εφοδιασμό της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Τεσσερισήμισι χιλιάδες προσλήψεις στο χώρο της Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
Συντάκτης: Eidisis.grΣτις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Πρωθυπουργού με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Στις στις 10:30 στην Αίθουσα Τελετών του υπουργείου μετά τις σύντομες εισηγήσεις από τον υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό θα ακολουθήσει ομιλία του Πρωθυπουργού.