espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 9:51:52 πμ

Ελλάδα

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 19:50

Μαξίμου: ΝΔ-ΠαΣοΚ πόνταραν στην «αριστερή παρένθεση»

Συντάκτης: Eidisis.gr
Ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας επιρρίπτει το Μαξίμου με νέο non paper. Είναι αστείο, σημειώνεται, η τρομακτική αύξηση της μαύρης τρύπας στα έσοδα να οφείλεται στην πολιτική αβεβαιότητα, ενώ συμπληρώνει ότι τα ταμειακά διαθέσιμα των 2,6 δισ.
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 18:50

Γ. Πανούσης: Η ΕΛ.ΑΣ. προστάτης του φτωχού και του αδύναμου

Συντάκτης: Eidisis.gr
Συνέχεια στις δηλώσεις του για τις αρχές και τους στόχους της αντεγκληματικής πολιτικής έδωσε την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε εντατικοποίηση των περιπολιών αλλά και για έλεγχο των αδειών οπλοφορίας που έχουν δοθεί.
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 18:50

Η Φωτεινή Κούβελα νέα γενική γραμματέας Ισότητας

Συντάκτης: Eidisis.gr
Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Κούβελα, αναλαμβάνει τη θέση της γενικής γραμματέως Ισότητας των Φύλων στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η κ. Κούβελα έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 18:50

Εισαγγελική πρόταση για αποφυλάκιση της Αθηνάς Τσάκαλου

Συντάκτης: Eidisis.gr
Την αποφυλάκιση της Αθηνάς Τσάκαλου, μητέρας των καταδικασμένων για την υπόθεση των «Πυρήνων» Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, και της συντρόφου του Γεράσιμου προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών κ. Δημήτρης Ασπρογέρακας προς το Συμβούλιο Εφετών.
Το θέμα της παραγραφής και της αποσβεστικής προθεσμίας για τα αδικήματα του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου έθεσε υπό το μικροσκόπιό της η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου για τη λίστα Λαγκάρντ, κυρία Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου κατά τη σημερινή (σ.
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 18:50

Μάχη στις Βρυξέλλες για τη φέτα και τις ποσοστώσεις στο γάλα

Συντάκτης: Eidisis.gr
Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η κατάσταση στην ευρωπαϊκή αγορά του γάλακτος, στη σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες. Ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ.
Η τελευταία φορά που επικοινώνησαν ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας με την Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ ήταν η 19η Φεβρουαρίου.

Η επικοινωνία τότε είχε γίνει με πρωτοβουλία του ιδίου του κ.
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 18:50

Μαξίμου:Περίσσευμα θράσους από ΝΔ και ΠαΣοΚ

Συντάκτης: Eidisis.gr
Ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας επιρρίπτει το Μαξίμου με νέο non paper. Είναι αστείο, σημειώνεται, η τρομακτική αύξηση της μαύρης τρύπας στα έσοδα να οφείλεται στην πολιτική αβεβαιότητα, ενώ συμπληρώνει ότι τα ταμειακά διαθέσιμα των 2,6 δισ.
Στα 17-20 εκατ. ευρώ ετησίως υπολογίζεται ότι ανέρχεται η εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, καθώς δεκάδες χιλιάδες επιβάτες εκτιμάται ότι επιβιβάζονται καθημερινά στα λεωφορεία χωρίς εισιτήριο.

Η διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΘ) ευελπιστεί να περιορίσει δραστικά το φαινόμενο μέσω νέου συστήματος ελέγχου, που τίθεται σε εφαρμογή στα λεωφορεία από τις 20 Απριλίου, όπως γνωστοποίησε σήμερα ο πρόεδρός του, Χρήστος Στεφανίδης, στο περιθώριο ημερίδας, με θέμα το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που διοργάνωσε το
Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 17:50

ΕΛ.ΑΣ-Europol: Eξάρθρωση σπείρας παράνομης διακίνησης μεταναστών

Συντάκτης: Eidisis.gr
Οργανωμένη εγκληματική ομάδα που διευκόλυνε την είσοδο μη νόμιμων μεταναστών στην Ελλάδα από την Τουρκία μέσω θαλασσίων οδών εξάρθρωσε στις 10 και 11 Μαρτίου η ΕΛ.ΑΣ., όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η Europol, που συνέδραμε τους έλληνες αστυνομικούς.