espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 11:13:23 μμ

Ελλάδα

Την κλήση μελών του ΚΥΣΕΑ την επίδικη περίοδο προμήθειας εξοπλιστικών προγραμμάτων, κρίνουν επιβεβλημένη οι εισαγγελείς στη δίκη σε δεύτερο βαθμό του Ακη Τσοχατζόπουλου στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Πριν από λίγο, οι εισαγγελικοί λειτουργοί ζήτησαν από το δικαστήριο να γίνει δεκτό το αίτημα του πρώην υπουργού να κληθούν οι πολιτικοί Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιάννος Παπαντωνίου αλλά και οι ανώτατοι στρατιωτικοί Αθανάσιος Τζογάνης, Μανώλης Παραγιουδάκης και Γεώργιος Ιωαννίδης.
Σταματά η κυκλοφορία των συρμών του Ηλεκτρικού την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015 και το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 από τις 19:00 έως τη λήξη της βάρδιας στο τμήμα Φάληρο -Πειραιάς, λόγω προγραμματισμένων τεχνικών έργων στην επιδομή του εν λόγω τμήματος.
Εντονη δυσφορία επικράτησε στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψουν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
Αλλαγές στη δομή της ΕΛ.ΑΣ. με αναβάθμιση του ρόλου της στην αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος προχωρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης.

Όπως αναφέρει ο υπουργός στο έγγραφο που διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, οι αλλαγές αυτές συνίστανται:
«Δεν προτιθέμεθα να στείλουμε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έναν ενιαίο φάκελο με όλες τις υποθέσεις σκανδάλων, ούτε θα επιδιώξουμε ποτέ να αποδώσουμε συλλογική ευθύνη σε οποιοδήποτε κόμμα» είναι η έγγραφη απάντηση που δίνει ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος για το ενδεχόμενο ύπαρξης και λειτουργίας «εγκληματικής οργάνωσης του ΠαΣοΚ».

Αυστηρότερη νομοθεσία για τα δάνεια των κομμάτων προαναγγέλλει ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης με στόχο την διαφάνεια και την ανεξαρτησία τους. Σύμφωνα με έγγραφη απάντησή του που διαβιβάστηκε στην Βουλή μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Ν.

Εν αναμονή αλλαγών σε δύο τουλάχιστον άρθρα, υπερψηφίστηκε επί της αρχής στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, όπως επίσης από τη Νέα Δημοκρατία, το Ποτάμι, το ΠαΣοΚ και τη Χρυσή Αυγή.
Ομόφωνα η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων του Ευρωκοινοβουλίου αποφάσισε να άρει την κοινοβουλευτική ασυλία του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρου Ζαγοράκη, αποδεχόμενη τη σχετική αίτηση που υποβλήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2014 από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου της Ελλάδας και ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις 28 Ιανουαρίου 2015.
Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015 14:50

Τροφές που ρίχνουν τη λίμπιντο

Συντάκτης:

Ενώ όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να φάμε για να ανεβάσουμε τη λίμπιντό μας στο κρεβάτι, δεν είμαστε σίγουροι για τις τροφές που θα έπρεπε να αποφεύγουμε.

Τα γεύματά μας μπορεί να επηρεάσουν τη σεξουαλική μας διάθεση με θετικό, αλλά και με αρνητικό τρόπο.

Την πρόθεσή της να στραφεί νομικά εναντίον του βουλευτή της ΧΑ Μιχάλη Αρβανίτη γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου, μετά τις απειλές που δέχθηκε στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλήγια την επανασύσταση-αναβάθμιση της Διακομματικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου.