Ελλάδα
ΟΗΕ: Αύξηση των συνθετικών ναρκωτικών και το 2014
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Τετάρτη θα συνεχιστεί η απολογία Βλαστού για το κύκλωμα «νονών»
Συντάκτης: Eidisis.grΕνώπιον των ανακριτών Διαφθοράς που χειρίζονται την υπόθεση των «νονών» που είχαν στρατηγείο τις φυλακές μετήχθη για να απολογηθεί ο βαρυποινίτης, Παναγιώτης Βλαστός.
Ο Βλαστός είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο, για σειρά κακουργηματικών πράξεων, καθώς του αποδίδεται ρόλος αρχηγού, μαζί με τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο, στο κύκλωμα «νονών».
Αστυνομικοί απέτρεψαν στο παραπέντε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου
Συντάκτης: Eidisis.grΝαυτικοί: Σε αδιέξοδο η συνάντηση με Θ.Δρίτσα για την απλήρωτη εργασία
Συντάκτης: Eidisis.grΧρ.Τσάκαλος: Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το σχέδιο ανατίναξης φυλακών Κορυδαλλού
Συντάκτης: Eidisis.grΔΟΕ: Χιλιάδες οι απλήρωτοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί
Συντάκτης: Eidisis.grΣε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΟΕ αναφέρεται: «Χιλιάδες συνάδελφοί μας, αναπληρωτές (ΕΣΠΑ και ΠΔΕ) σε όλη τη χώρα βρίσκονται σήμερα μπλεγμένοι, δίχως φυσικά καμία δική τους υπαιτιότητα, στα γρανάζια των διαδικασιών που πρέπει να διεκπεραιωθούν μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και Υπουργείου Ανάπτυξης, ώστε να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα του μηνός Φεβρουαρίου.
Γ. Πανούσης: Αποφυγή χρήση βίας και χημικών σε διαδηλώσεις
Συντάκτης: Eidisis.grH Αγκυρα απέσυρε τη ΝΟΤΑΜ που δέσμευε το μισό Αιγαίο για 10μηνο
Συντάκτης: Eidisis.grΈπειτα από τη σφοδρή αντίδραση της Αθήνας στην έκδοση της ΝΟΤΑΜ Α0889/15 με την οποία η Άγκυρα (σε συνδυασμό με τη NAVTEX 201/15) δέσμευε μία τεράστια περιοχή στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο ασκήσεις ασκήσεις με πραγματικά πυρά από τις 2 Μαρτίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015 (σε μία περιοχή από τη Σκύρο μέχρι τη Λήμνο), η τουρκική πλευρά υποχρεώθηκε τελικά τη Δευτέρα να υποχωρήσει και να προχωρήσει στην έκδοση διορθωτικών - ακυρωτικών ΝΟΤΑΜ που αποκαθιστούν, έστω προσωρινά, την τάξη πραγμάτων στην περιοχή.